perjantai 12. joulukuuta 2014

Nyt loppu hissin käyttö?

Meidän koti on kuudennessa kerroksessa, joten voitte kuvitella, että aikamoinen määrä tulisi noustua rappuja vuoden aikana jos boikotoisi hissiä. Niin, jos.

12. luukku: hissittömyys

Meillä on jo iät ja ajat ollut Jarpan kanssa leikkimielinen kisailu siitä, kumpi käyttää hissin sijasta rappusia. Oikein on nimetty omat sarakkeet autoilijalle ja maratoonarille. Maratoonari ressukka vaan tuntuu olevan kerta toisensa perään tappiolla. Tavoitteena oli ehkä oppia myös uusi tapa, mutta loppujen lopuksi kävi niin, että aina kun mä menen kirjanpidossa edelle alkaa myös Jarppa kulkea rappuja. Sitten taas ollaan onnellisesti tilanteessa, kun käytetään hissiä kumpikin. Tahtojen taisto, mutta uudesta tavasta ei (vielä toistaiseksi) tietoakaan.

Mä kyllä myönnän suoraan olevani herkästi hissiin turvautuva tyyppi. En nyt ihan yhden tai kahdenkaan kerroksen tähden lähde hissiä tilaamaan, mutta kolmen viimeistään neljän kerroksen kohdalla todennäköisesti niin käy. Yksi tavoittelemisen arvoinen tapa olisikin oppia elämään ilman sitä hissiä, koska loppujen lopuksi aika harvoin on tilanteita, kun se ihan oikeasti olisi järkevää tai tarpeellista!

Kirjanpito Erälehden kalenteriin kiinnitettynä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3