torstai 4. joulukuuta 2014

4. luukku: spinning/cycling


Nasta päivä. Auringonpaisteelleekin olisi ollut ainakin teoreettiset mahdollisuudet, kun puoli taivasta oli sinisenä. Ihan piti sen kunniaksi liikkua kävellen matkat aamupäivän salille ja kaupunkiin. Rauta nousi kivasti ja ihmiset ei ilmeisesti sittenkään hukkuneet veronpalautuksiin, koska kaupungilla oli kohtuu hiljaista. Shoppailin itselleni uudet jumppatrikoot, jotka onkin niin pirteet, että ihan silmiä häikäisee. Taas tuli nukuttua sellainen kymmenen tuntia ja sillä voimalla sain yhden kouluhommelinkin kirjoitettua alta pois.  Illalla tuusasin vielä kotihommeleita kävin liikkumassa vähän lisää. Nimittäin...4. luukku: spinning/cycling

Nyt oltiin meikän mukavuusalueella, totta tosiaan! Sopii tällaiselle junnaavan kestävyysurheilun ystävälle. Okei, onhan siinä spurtteja ja niitä "mäkiä", mutta kuiteskin. Ihan huippukivaa. Viime kevääseen saakka mulla oli kertakortti Killerille ja kävinkin pyöräilemässä jotakuinkin kerran viikossa. Korvatakseni juoksua. Keväällä taisin kuitenkin hämääntyä ja kuvitella, että voin alkaa taas juosta ja niin jäi pyöräilyt. Eikä siitä juoksemisestakaan tullut mitään. No anyway, spinninki on kyllä mulle ryhmäliikunnan kuningas laji, että niin!


(mainitakseni vielä, että tämä Killerin kamppanja ei ole mikään blogikamppanja, vaan sinne voi kuka tahansa mennä testailemaan eri tunteja viikon ajaksi maksutta. En muista kauanko se on vielä voimassa, mutta ainakin kyseisen firman facebookista löytyy tiedot!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3