tiistai 18. syyskuuta 2012

Wannabe Juoksijan Niksinurkka

Tiesittekö, että vanhojen rintaliivien kuppiosasta voi tehdä pesäpalloräpylän??? On jäänyt elävästi mieleen tuo monta monta vuotta sitten lukemani vinkki Niksi Pirkasta ja vieläkin se jaksaa naurattaa :D. Tuollaisesta vinkistä oli joku saanut 50 markkaa ja ei, se joku en ollut minä! Myöskään tämän postauksen niksit (niksit... jotenkin niin ällöttävä sanakin!) ei välttämättä ole kaikki ihan omakeksimiäni, mutta siitä huolimatta ajattelin jakaa teille muutaman juoksemiseen liittyvän "pielavetisen" (...joo, ei yhtään parempi tuokaan sana!), jota käytän...
  • Elmukelmu. Mulla on usein puhelin mukana lenkillä, sillä kuuntelen sillä musiikkia ja käytän Sports Tracker -sovellusta ajan, vauhdin ja matkan mittaamisen. Puhelin elmukelmuun ja taskuun. Ei tarvi miettiä kastumista ja kosketusnäyttö toimii!
  • Hakaneulat. Niillä sitten kotiavain kiinni trikoiden vyötäröön!
  • Kaksi juoksusukkaa päällekkäin. Mulla on korkea jalkaholvi ja etenkin päkiät ison varpaan kohdalta saattaa hiertyä/kovettua helposti. Kahta juoksusukkaa päällekkäin käytän aina lenkillä ja se on kyllä toiminut.
  • Vaseliiniakin (huomattavasti) parempi vaihtoehto on Tena Barrier Cream (suojavoide). Kyllä, juuri se jota käytetään vanhuksilla ehkäisemään painaumia. Toimii siis sekä maratoonarilla sekä vuodepotilaalla :D.
  • Juoksijan solmu (ohje tässä). Ei ole kyllä kertaakaan vielä tällä systeemillä auennut edes Adidas Aegisten nauhat!
Ei mitään huimia niksejä siis, mutta ainakin turvallisempia, kun rintaliivipesäpalloräpylä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3