lauantai 22. syyskuuta 2012

Cooperin testin ennakkospekulointi

Meillä on siis sunnuntai-iltapäivän ratoksi suunnitteilla Cooperin testi. Aiotaan juosta tää testi ihan urheilukentällä ja just niin leikkimielisesti, kuin näin kilpailuhenkiset tyypit voi 12 minuuttia juosta! Eli varmaan minuutti täysiä ja 11 minuuttia niin kovaa kun jaksaa :D. Meihin kuuluu näillä näkymin minä, (lenkki)kaverini J, (työ)kaverini AK ja sen kaveri L. Kunnon (leikkimieliseen) urheiluhenkeenhän kuuluu (huvittava) ennakkospekulointi, joka on sunnuntain suhteen seuraavanlainen:

Minä. Oon juossut Cooperin testin joskus yläasteella, eikä mitään hajua paljonko oli tulos tuolloin. Eipä kyllä väliäkään, ei sillä. 28 -vuotiaalle naiselle 2700 metriä on erinomainen tulos. Se nyt pitäisi mennä heittämällä. Ja jos ei mene, niin.... Tavoitteena sinne kolmen tonnin hujakoille. Mielellään myös pientä rökitystä jätkille. Jaloissa todennäköisesti vähän painaa viikolla juostut kilometrit ja duuniputki ilta-aamu huipentumineen, siitä vähän vastustajille eteen ja itselle seliseliä. Mikä on Wannabe Juoksijan kunto? Onko ryhmän ainoasta tytöstä vastusta jätkille?

J. Myös Jn olisi juostava 2700 ollakseen taulukkojen mukaan erinomaisessa kunnossa. Helppoa hänelle. Ehdoton ennakkosuosikki 1.39.xx puolikkaan ajallaan. Flunssa vähän verottanut kaveria. Allekirjoittaneella ei ole toistaiseksi tarkkaa tietoa Jn tämän viikon lenkeistä. Vieläkö flunssa painaa vai onko tämä viikko treenattu kovaa? Onko alla mahdollisesti tuoreet jalat? Pääseekö ennakkosuosikki vastustuksesta huolimatta lähtöviivalle? Mikäli Cooper olisi veikkauksen vedonlyönnissä sunnuntaina, vinkkaisin kaveria pelaamaan tätä kohdetta. Tosin kertoimet saattaisivat olla aika pienet.

AK. Kyseessä minua joku nelisen vuotta nuorempi mies, hänen olisi siis erinomaiseen tulokseen juostava 2800 metriä. Monipuolinen kaveri, varmasti löytyy voimaa ja juoksukuntoa. Muistaakseni on ollut joskus puhetta, että inttiaikojen Coopertulos on kolmen tonnin paremmalla puolella. Puhtaita leukojakin tyyppi vetelee tosta noin vaan parikymmentä kappaletta. Pelailee futista ja sählyä, varsinaista juoksua takana kuitenkin viime aikoina vähän. Takana myös samanlaiset duunirupeamat kuin itsellä, siitä vähän siimaa myös. Jättääkö AK juoksijat soittelemaan viulua? Pystyy AK entisaikojen huipputuloksiin vai onko kunto mennyt alaspäin?

L. Edellämainitulta saatujen tietojen mukaan ainakin salia harrastava mieshenkilö. Epäilisin alle kolmekymppiseksi. Puutteellisten esitietojen vuoksi kertoimet aika korkealla. Rökittääkö kyseinen kaveri kaikkia edellämainittuja? Mikäli sunnuntain kierroksella olisi Cooperia tarjolla, voittaisiko joku ison potin pelaamalla vielä tuntematonta suurutta?

Kuka on siis iskussa sunnuntaina? Ketä hymyilyttää ja kuka päättää ruveta tekemään armotonta duunia parantaakseen tulostaan? Onko joku niin tyytymätön, että päättää lähteä suoraan urheilukentältä oluelle? Kaikkiin näihin kysymyksiin saamme vastauksen sunnuntai-iltaan mennessä.

P.S. Uusintaotosta tulossa keväällä. Mikä on kunto pitkän ja kylmän talven jälkeen? Ehkä silloin kohde löytyy myös Veikkauksen listoilta. Myös televisioyhtiöt voivat olla yhteydessä allekirjoittaneeseen lupien hankkimiseksi.

3 kommenttia:

 1. :D

  Mihin taulukkoon noita tuloksia vertaat? Niitä kun tuntuu olevan useammanlaista sorttimenttia. Rökitä ne miehet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.ku-58.fi/@Bin/120986/Coopertaulukoita.pdf
   ensimmäinen googlen hakutulos sanoilla cooper taulukko :D.
   Saa nähdä, toivottavasti kaikki pääsee paikalle!

   Poista
 2. Loistavaa spekulointia :D Kiinnostais omakin Cooper-tulos, tällä hetkellä siitä tulis todellinen pohjatulos juoksemattoman kesän jälkeen. Edellinen tulos on tosiaan jostain kouluajoilta. Keväällä pinkaisin maastocooperin hetken mielijohteesta eräänä lenkkiaamuna, iski jokin hulluuskohtaus. Tai siis mikäs sen parempaa kuin aloittaa aamu verenmaku suussa ;) Tsemppiä huomiselle!

  VastaaPoista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3