maanantai 24. syyskuuta 2012

Maanantai on mulle melkein perjantai!

Viime viikon juoksulenkit meni seuraavanlaisesti; 13+23+13+7=56km. Ensimmäinen hölkkä arvioltaan tuota luokkaa, sillä menin hölmö laittamaan tärkeään puheluun vastatessa mittarit tauolle ja siihen tilaan ne sitten unohdinkin. Viimeiseen lenkkiin sisältyy cooperin testi, muuten aika peruskamaa. Tässä muutaman viikon kuluttua aionkin keksiä jonkun muunlaisen tavan seurata viikon treenejä. Talvella varmaan tulee tehtyä paljon muutakin, kun juostua ja tää on ehkä muutenkin tylsä tapa! Aika sisällötön, etten sanoisi. Tämäntapaiset raportit jääkööt siis kolille, mutta älkää pelätkö, en mä teille jokaista työmatkakilometriä tule raportoimaan :D.

Tänään Vaarojen Maratonin facebooksivuilta kantautui tietoa, että sateisten viime kuukausien vuoksi reitti tulee olemaan huomattavasti haastavammassa kunnossa kuin aiemmin. Että voiskohan tässä nyt sitten toivoa edes sitä, että silloin ei sada? Täällä Jyväskylässä on tosiaan jälleen kerran tullut vettä kuin Esterin sieltä. Ja monta päivää. Ja edes vesi ei ole ollut riittävä, sillä viikonloppuna satoi niin hurjasti rakeita, ettei edes omaa ajatusta kuullut työpaikan peltikaton ryminältä!

Aika moni on tänään käynnistellyt työviikkoaan, mutta minäpä se olen aloittanut iltapäivällä vapaan vieton! Tosin edessä on taas vain yksi päivä sitä sorttia, vaikka myönnettävä on, että kaksikin vapaata tekisi nyt kyllä oikeasti terää. En anna sen ajatuksen kuitenkaan häiritä. Tää ilta on vapaata myös juoksemisesta ja kokonaisuudessaankin edessä tulee nyt olemaan asteittaista keventelyä. On se jännä, miten mieli halajaa punttisalille, spinningiin ja sulkapalloa pelaamaan. Taidan kuitenkin malttaa pidättäytyä noista edellämainituista sen vajaan kaksi viikkoa. Kun en nyt hirveästi ole noihin asioihin panostanut muutenkaan koko kesänä!

Tällaista maanantailöpinää tällä kertaa. Päivä jatkuu niinkin mukavan puuhan parissa, kun pyykkäys. Sitä nimittäin riittää, vaikkei ole edes lapsia!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3