sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Viikon liikunnat

Lomaltapaluuviikon liikunnat:

Ma: Kuntosali alku- ja loppuverkkoineen 1h 20min.
Ti: Rapputreeni 30min. + Kehonpainotreeni30min.
Ke: -
To: Hölkkä 35min. + Tekniikka-/liikkuvuustreeni 30min.
Pe: Kuntopyörä+Crossari+ Uinti -yhdistelmä 2h (40min. siivu)
La: Sauvakävely maastossa hölkkineen ja kevyine hyppelyineen 45min. + Kehonpainotreeni 30min.
Su: Hölkkä 35min.
Yhteensä: 7h 10min.

Tiistain sekoilujen vuoksi höntsäpyöräilykilsatkin oli kohtalaisia. Käteen jäi myös lähete fysitrille, joten keskiviikkoinen lääkärikäynti ei todellakaan ollut turha(mainen). Lomaltapaluu sujui kohtalaisen kivuttomasti, mutta luulot otetaan pois viimeistään huomenna. Menossa on nimittäin kolmas yövuoro ja alkuperäisenä ajatuksena oli skipata huominen kontaktipäivä koulussa. No tuo kontaktipäivä sisältääkin ne ainoat mahdollisuudet treenata esim. kanylointia joista tulee olemaan näyttö kuun lopulla. Äääääh. Oon nyt siis tilanteessa, että mun tulee olla koulussa sekä nukkumapäivä että sen jälkeinen vapaapäivä. Muutenkin tuleva viikko näyttää aika tiiviiltä. Tiistaipäivän päälle on sitten vielä se Finlandiainfo. Keskiviikkona mulla on vapaa ja kuntosali- ja lounastreffit Jaanan kanssa. Torstaina ja perjantaina on tarjolla iltavuoroa ja perjantaiaamupäivänä lisäksi lääkehoidon perusteista tentti. Lauantai menee Finlandia Maratonilla ja siitä alkaa sitten taas kaksi yötä jonka jälkeen alkaa kiireettömämpi viikko, huh.

Oon kuitenkin saanut nyt yövuorojen välissä nukuttua ihan kohtalaisesti ja huomenna aion painua unille siinä hetimmiten kun pääsen koulusta neljältä. Ja nukkua tiistaiaamuun saakka. Uskon, että tuon suunnitelman toteutuessa ei mitään ultimaattista väsymystä tule, kun tiedossa on kuitenkin paljon kaikkee tosi nastaakin. Omat liikunnat saattaapi kyllä jäädä aika vähiin ja älkää ihmetelkö jos täällä blogissakin on hiljaiseloa. Ravitseva safka (jonka kokkaaminen jää kyllä pääosin muiden huolehdittavaksi) ja kunnon yöunet (kunhan tästä radikaalihkosta rytminkäännöstä selviää) tulee olemaan ensi viikon kantava teema. Mikäli tuo mun nukkumis/rytminkääntösuunnitelma menee syystä tai toisesta mönkään, niin tiistain kontaktipäivän aion siinätapauksessa skipata, että pieni takaporttikin on.

Viikon treenilöitä. Juoksu on siis yhtenäistä (vauhti kyllä sattuneista syistä tasoa hölkkä) ja jos kyseessä on vuoroin hölkkää ja kävelyä, niin se on sitten lenkkeily nimellä tai sauvakävely, riippuen tietty oliko niitä sauvoja vai ei. Tulevissa postauksissa voisin hieman availla sisältöä liikkuvuus/tekniikka- ja kehonpainotreenin osalta (joka heaiheia statseissa kulkee nimellä vartaloharjoittelu). Tää heiaheia on ollut ihan oiva tapa seurata kaiken tekemisen summaa.. Ennen kun sitä ei niin paljoa juoksun lisäksi ollutkaan.
P.S. Olihan se hieno. Nimittäin estejuoksija Erikssonin suomenennätysjuoksu tänään!

2 kommenttia:

 1. Miltä kantapää on tuntunut noilla hölkkälenkeillä? Juoksin eilen 1.4km tosi hitaasti ja kevyesti eikä tuntunut enää oudolta, voisin kokeilla seuraavaksi reilua kolmosta.

  Kyllä mun oireet lievään PF:n viittaa, kantapäähän nuo tuntemukset nyt yhdistän tosi selvästi ja siihen oon lotrannut voltarenia kun menen nukkumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ookoolta. Reippaampi juoksu ei vaan onnistu sitten yhtään. Ja hassua on myös se, että se saattaa ärtyä esim. kokkailusta, jos joutuu pitkään olla jaloilla. Vähän oon miettinyt, että onkohan siinä jotain hermopinnettä tms. kun sellaisia oireitakin on aika-ajoin ilmoilla melkein enemmän kun klassisia PF:n oireita. Kaippa se joskus kokonaan. Tosi varovainenkin kyllä oon, kun en haluu enää ottaa mitään takapakkeja.

   Monellahan tuo menee parissa viikossa ohi. Mä oon varmaan klassinen esimerkki ettei aina mee. Iisisti kattaa ottaa ja myös hitosti venytellä PF:ää ja koko takaketjua. Usein nimittäin altistavana tekijänä saattaa olla esim. kireä takareisi, mitä ei äkkiseltään yhdistä. Toivottavasti sun oireilut on nyt jäänyt :).

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3