perjantai 27. syyskuuta 2013

Urheiluvaatepostaus

Pyörin tänään sekä Sportiassa ja Intersportissa aikeissa ostaa jotain kivaa, jos löytyy. Tuli mieleeni blogeissa pyörinyt haaste juoksu-/jumppavaatteista ja ajattelin myös avata omalta kohdaltani tuota asiaa. En oo mikään kovin aktiivinen välineurheilija, enkä oikein tiedä paljonko ihmisillä yleensä on urheiluvaatteita. Samalla mietiskelin, että tätä shoppailun tarvetta tyydyttäessä vois oikeasti vähän miettiä sitä, mitä tarvitsee tai mitä eniten haluaa, eli mikä eniten piristäisi mieltä.


Pitkähihasia paitoja on näköjänsä ihan riittämiin. On paksumpaa ja ohuempaa, kauluksella ja ilman. Pari noista paidoista on selkeästi ohuempaa materiaalia, pari vähän paksumpaa ja kaksi vähän jotain siltä väliltä. Tuo poolokauluksinen taitaa olla joku hiihtopaita oikeasti, muut on juoksuosastolta ostettuja. Mukaanlukien Lidlin juoksuosasto tuon yhden paidan kohdalla, heh. Näitä en kyllä oikeasti tarvitse, jos nyt ei sitten tosi halvalla irtoa! Lyhyitä t-paitoja näyttäis olevan yhdeksän kappaletta, joten niitäkään en ehkä varsinaisesti tarvitse. Paitsi joku kuvallinen olis kiva. Pinkki/lila näyttää olevan aika hallitsevaa väriä naissä mun vaatteissa. Joten sitä väriä ei enää, kiitos. Toppeja on sitten vähän vähemmän. Niitä ei kyllä juostessa tuu käytettyä niin paljoa, kun T-paitoja. Silloin kun on tosi aurinkoinen keli, lähinnä. Salitouhuissa oon kyllä tykännyt pitää toppia ja varsinkin tuo lila ja pinkki yhdistelmänä on tosi kiva. Jonkin topin voisi vaikka ostaa, jos löytyy kiva.

Takkejakin näyttää olevan ihan riittämiin. Valtaosa Craftin takkeja. Lemppari ja ehdottomasti myös paras yksilö noista on tuo musta. Pari noista takeista on ostettu pukuna, mutta harvemmin noita kuvasta unohtuneita housuja tulee käytettyä juostessa. Ne menee lähinnä verkkatouhuissa tai muussa ulkoilussa. Ei yhtään takkia siis enää.


Housu/trikoo-osasto onkin sitten niiiiin tylsä ja kaipaa ehdottomasti piristystä. Kolmet pitkät, kolmet caprimittaiset ja neljät lyhyet. Kaikki muut on juoksutrikoita, paitsi yhdet lökäshortsit on joku jumppamikälievaate. Vaikka oonkin tottunut käyttämään trikoita, niin haluun jotkut lökähousut, mieluten sellaset jossa on alla ne trikoot. Tokihan sinne voi ne myös laittaa. Sitten haluisin jotkut kivan väriset trikoot, muut kun mustat.

Tossa oli kaikki mun juoksuvaatteet, jotka menee myös kaikessa muussa hikiliikunnassa. Sitten on tietty sekalainen seurakunta kollareita, ulkoiluvaatteita ja mukamasurheilupaitoja, jotka ei kuitenkaan oikein hikiliikuntaan sovi. Salille korkeintaan, mutta sielläkin oon kyllä tottunut käyttämään jotain tuosta edellä kuvatusta garderobista. Värit ja niiden yhdisteleminen on mulle tärkeää niin arki kuin missätahansa muussa vaatetuksessa. Urheiluvaatetuksessa on kuitenkin ollut pakko sopeutua esimerkiksi siihen, että mulla nyt on mustat lenkkarit, joissa on limenvihreet nauhat. Että voin silti laittaa päälle pinkkiä paitaa. Eikä mun oo pakko sitten keksiä jotain muuta limenvihreetä siihen kaveriksi. Kun sen paidan kanssa ei sit se limen vihreä buffi sovi. Ja sitä rataa. Mutta tykkään kyllä yhdistellä värejä myös urheiluvaatetuksessa. Niin pitkälle kun vaan voin kukkaro antaa myöden! Tilpehööripostauksen vois tehdä joskus ihan erikseen, niitäkin löytyy enemmän tai vähemmän. Tarpeellista ja tarpeetonta. Alusvaatepostausta sensijaan ei ole luvassa :D. Talvipukeutuminen olis kanssa yks mahdollisesti hyvä postausidea ajatellen vaatetusta ja vuodenaikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3