keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Juoksuvaatteita by Lidl

Viime viikollahan oli taas lähikaupassa Lidlissä tarjolla juoksuvaatteita. Oon ehkä jotain kolme vuotta harmitellut, että aina nuo tarjoukset menee mun ohi. Vihdoin ja viimein olin valveutunut. Flunssa tosin meinasi tämänkin hyvän suunnitelman pilata. Aamuysiksi suunniteltu pyöräily vaihtuikin iltatehtäväksi miehelle. Silleen melko iisi tehtävä, että viittitkö käydä hakemassa mulle juoksuvaatteita Lidlistä..? Jos ostat liian isoja, niin saan itkupotkuraivarit, että näinkö läskinä sä mua pidät.. ja jos ostat liian pieniä, niin saan itkupotkuraivarit, että oliks tää vinkki, et pitää laihduttaa. No ei kai nyt oikeesti. Yllättäenkin jäljellä oli vaan osa kamoista ja meikä sai takin ja paidan M-kokoa (kato M niinku Medium, turvallisilla vesillä!), "kompressiosukat" ja juoksuhanskat. Hintaa koko satsille tulli alle 29 euroa. Kreisin halpaa, eikä urheiluvaatteita oo koskaan liikaa!


Toi alakuvan värit on ehkä vähän hämäävät, sillä takki on kyllä oikeasti punainen ja paita pinkki. Paidasta tykkäsin tosi paljon. Se on vähän paksumpaa materiaalia, menee hyvin vähän viileämmälläkin. Sukat ja takki oli alkuviikosta testissä. Takki ei ehkä ollut mikään huisin hyvä, mutta hintansa väärti ehdottomasti. Vieläpä kivemman näköinen päällä, mitä olisi ensinäkemältä luullut. Sukkien kompressiossa ei ollut kyllä mitään järkeä, mutta talvisukkina varmana ihan hyvät. Hanskoja en oo vielä kokeillut. Täytyypä tässä joku päivä väsäillä täällä blogeissa pyörinyt urheiluvaatteeni -postaus. Viime viikosta kerrottakoon vielä, että flunssan ja muiden kommervenkkien vuoksi liikuntaa tuli kaikenkaikkiaan 2h ja 30min. kuntosalin, vesijuoksun ja hölkkä-/rapputreenin merkeissä. Tämä olkoon taas normaalimpi viikko, edes vähän.

2 kommenttia:

 1. Heh, tutulta näyttää; itsekin käväisin Lidlistä noutamassa juuri tuon pinkin paidan, ja ne miesten juoksuhousut- ja takin (löytyi pienet koot). En oo edes ennen tiennyt, että Lidl myy näitä ajoittain, mutta tuli kyllä positiivisena yllätyksenä kun ei tuota ylimääräistä fylleä ole ja silti pitäisi kuntoiluun riittää vaatteita :)

  Normaalimpaa viikkoa toivotellen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä kans jälkeen päin ajattelin, että hitto olishan siellä ollut varmaan niitä miesten versioita.. Mutta laita mies asialle, niin ei varmana toimi niin :D.

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3