sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Heippa (liikunta)päiväkirjani..

Viikko ja sitämyöten myös kesäloma on viimeistä iltaansa vailla valmis. H niinkun holiday -päivät oli tässä, mutta maanantai ja tiistai on kuitenkin V niinkun vapaa -päiviä, eli vähän niinkun lomaa olis vielä pari päivää. Viikonloppua oon vietellyt rauhallisen aktiivisesti, eli urheillen ja huilaillen. Sekä eilen että tänään kävin tekemässä vähän pidempää treeniä. Lauantaina hölkkä/sauvakävelylankkeilyä rinteellä ja tänään uimahallilla kahvakuula + kuntopyörä (vähän pakosta, kun crossari oli varattu) + crossati + uinti -settiä. Keli suosi kumpaakin treeniä, koska eilen paisto aurinko ja nyt tulee kokoaika vaan vettä.Jalan kanssa on sellainen tilanne, että se ei ole pitkään aikaan mennyt mihinkään suuntaan. Kilsa hissukseen silloin tällöin onnistuu, ei muuta. Vähän on huolettanut sellaiset normi PF:lle epätyypilliset oireet, kuten puutuilut ja sähköiskutuntemukset. Niitä on ollut ennenkin, mutta vähäks aikaa ne jotenkin hellitti ja nyt on taas palannut.Välillä oon ollut myös huomaavinani pientä turvotusta sisäsyrjällä. Ens viikon keskiviikkona on lääkäri, täytyy kyllä laittaa kaikki peliin, että tohon jotain kantaa otettais. Mieli on silti ollut ihan ok ja oon näistä kaikista muistakin jutuista oppinut kokoaika tykkäämään enempi.Kaikenkaikkiaan liikuntaviikko on näyttänyt seuraavalta:

Ma: Crosstrainer 45min. + Kahvakuula 30min. + Vartaloharjoitteet 15min.
Ti: Aamu: Hölkkä/Kävelylenkki maastossa 30min. + Tekniikka/Liikkuvuus 15min. Ilta: Kuntosali alku- ja loppulämpöineen 1h 20min.
Ke:-
To:-
Pe: Rapputreeni 30min. + Vartaloharjoitteet 30min.
La: Hölkkä/Sauvakävelylenkki rinteillä 1h 30min.
Su: Kahvakuula30min. + Kuntopyörä 15min. + Crosstrainer 30min. + Uinti 30min.

Yhteensä: 7h 50min varsinaista liikuntaa. Yks loman hyvistä puolista on kyllä ehdottomasti se, että vaikka oon tälläkin viikolla harrastanut, tehnyt kaikennäköisiä kotipuuhia ja kouluhommia, pelaillut frisbeetä, hengannut fillarilla Jn mukana pitkiksellä sekä käynyt jopa viihteellä, niin silti tää viikko on ollut leppoinen.

Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille! Ja syyskuuta kans!

2 kommenttia:

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3