torstai 26. syyskuuta 2013

Tällä viikolla tähän mennessä...  • ...on ollut superhyvät treenit kolmena ekana päivänä. Kirkkaimpana tietty tiistaina juostu reilu kympin lenkki. Noiden puoltuntisten jälkeen oon tuota suunnitellut ja tiistaina sitten rohkenin koettaa. Lenkki sujui varsin hyvin; parilla viimeisellä kilometrillä oli hiukan tuntemuksia, mutta muutoin ok. Lenkuran jälkeen oli iltavuoro, jossa myös vähän tuntui kantapäässä, mutta se meni ohi kylmällä. Homma on selkeesti menossa parempaan suuntaan, mutta nyt jos höntyilisin, tulisi takapakkia. En siis höntyile. Juoksu kulki suht keposeen tahdilla 5.35/km, joten taputin myös itseäni olkapäähän. Crossarilla on ollut paikkansa!
  • ...kyykkypainoissakin pääsin tilanteeseen, että persusta ja reidet huusi apua! Tuosta punttailustani voisin kertoa lisää myöhemmin.
  • ...kliinisten hoitotoimenpiteiden näyttö sujui heittämällä hyväksytysti läpi. Vastoin kaikkia periaatteitani ja aiempia suunnitelmia, olen jostain syystä tällä viikolla stressannut tuosta opiskelusta ja työstä, tai ehkä enemmänkin niiden yhdistelystä, melkolailla. Kuten myös tuosta näytöstä. Jälleen kerran huomasin, että jälkimmäisen asian stressaaminen oli ihan turhaa!
  • ...Jyväskylässä ainakin on saanut muutamana viimeisenä päivänä palella ihan huolella. No okei, se on vaan vaatetuksesta kiinni. en silti mahda mitään sille, että lämpötilan viiletessä huimasti jäätävän tuulen ja vesisateen kera, oli se mulle jonkinlainen henkinen ja fyysinen shokki. Ääh. Toppavaatteet ja kirkasvalolamppu on kaivettu poterosta!
  • ...oon todennut, että mun painonpudotus/kiristys junnaa paikallaan. Pari viikkoa sitten päätin alkaa yrittämään 5% painonpudotusta ja muutaman sentin kiristystä vyötäröltä. Viime viikolla sujui mukama hyvin, mutta tällä viikolla totesin, että en kyllä oo edistynyt siinä yhtään pätkän vertaa. Täytyy vissiin yrittää kovemmin.
  • ...lähti Markantalolle hakemus Garmin Forerunner 110:stä. Ja kun pulitin tuosta hakemuksesta 123 euroa (joka ei kyllä oo kovin paljon), niin oletan että kohta tulee lähimpään Siwaan myös paketti. Se on hieno ja oon ihan että jee. Mullahan on yks Garminin gps forerunner -sarjasta, jossa ei oo sykedataa. Se on vanha ja ruma, enkä oo käyttänyt sitä sen jälkeen kun tuli Sports Tracker. Sykkeitäkään en oo useampaan vuoteen kattellu. Vasta viime syksynä tuo uuden sykemittarin hankinta alkoi taas kiinnostamaan. Jotenkin tuo hankinta nyt sitten venyi aina tälle viikolle saakka.


(kuva: markantalo.fi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3