tiistai 3. syyskuuta 2013

Punttia, rappuja, pyöräilyä ja sekoilua..

Sain tuossa taannoin siirrettyä Finlandia Maratoniin osallistumisen tulevalle vuodelle ja samalla ilmottauduin halukkaaksi talkoohommiin kyseiseen tapahtumaan. Kivointa olisi olla juoksureitin varrella ohjaamassa juoksijoita ja samalla kannustaa heitä suorituksissaan. JKU:n tyyppi sähköpostissaan kertoikin, että juuri tuollaiseen tehtävään olisi tarvetta. Tänään oli tarkoitus kirjoitella roolistani siellä. Mutta mites kävi, sen sijaan saattekin lukea ultimaattisesta sekoilustani kalenterin kanssa. Tuo kalenteri on kanssa ollut kesälomalla, niinkun mäkin. Se on kaivettu jotain viikko sitten taas esiin ja heti oon tässä tilanteessa..

Finlandia Maratonin järjestelyihin osallistuville järjestetään infotilaisuus, jonka olin onnistunut merkkaamaan tälle tiistaille. Kymmenen kilsan fillaroinnin jälkeen ja aikani Viherlandialla pööpöiltyä tuli kuitenkin fiilis, että oonkohan mä nyt oikeessa paikassa oikeaan aikaan. Luojalle kiitos (NOKIAN!) älypuhelimista, homman pystyi suht näppärään tarkistamaan ilman sen kummempia itsensä nolaamisia ja oikeastihan tuo info olikin sitten vasta ensi viikon tiistaina. Jep. Niin mua. Ei muuta kun fillarin keula kotia kohti, eikä jaksanut edes harmittaa. Huomattavasti suuremman takaiskun koin, kun lähikaupasta oli Aino Lumoava Lakritsi -jätski loppu. Höh. Todennäköisesti tuokin vastoinkäyminen unohtuu, kun korkkaan suklaisen version vikan vapaan illan kunniaksi. Tietysti olisi toivottavaa, että olisin erehtynyt myös näiden lomanloppumisjuttujen kanssa ja työtkin alkais sitten vasta ensi viikolla. Hah.

Nää kaks vikaa päivää on mennyt taas ihan hujahtaen. Eilen tuli vedettyä varsin hyvä punttitreeni monnarilla. Porukkaa oli kun pipoa niinsanotusti, kyllä huomaa että koulut on taas pyörähtänyt käyntiin. Mäkin ajattelin testata JAMKin salia rajakadulla. Olisi nimittäin ilmaista se, kun vaan saan itseni liittymään JAMKOn jäseneksi. Tänään tein harjulla, jos mahdollista, vielä paremman rapputreenin + keskivartaloo. Rappuja oli tahkoamassa samaan aikaan joku mimmi tosi sparraavan PT:n kanssa. Tokihan mun piti ottaa kaikki irti Päiville (? Vai Leenalle? Tai kuka nyt olikaan..) kohdistetusta sparrauksesta ja muutenkin pistää parastani. Lopputuloksena oli lähes oksennuskondiksessa oleva maitohappoinen minä. AK.n kanssa käytiin sitten vielä treenin päälle paiskomassa frisbeetä. Vissiin ei huonoa tehnyt tää iltainen parinkympin lungi pyörälenkurakaan.

Mikäs näillä maisemilla ja keleillä on pyöräillessä

4 kommenttia:

 1. Mä olin viimevuonna Finlandiassa talkoolaisena ja kiersin fillarilla liikenteenohjaajien paikkoja päästäen kahvitauoille porukkaa. Tänävuonna hain samaa pestiä, joten infossa voi koittaa bongata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, sitten kun se oikeesti on :D. Aika jännää ja uutta mulle toi talkoolaiseksikin osallistuminen, kun ikinä en oo missään ollut..

   Poista
 2. Sopiiko toi rapputreeni yhteen PF:n kanssa?

  Sait vähän kuin ilmaiseksi pt-sparrausta, mahtavaa. Eiks noi Ainot ja Ingmanin Creamyt oo kaikki niin hyviä että ihan sama onko siellä kaupassa hillasoiden helmeä vai englantilaista lakritsia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän oon itekin ihmetellyt, että miten se sujuu niin hyvin. Tasamaalla taas ei vois kuvitellakkaan samanlaista tikutusta, vuoroloikkia tms. Rapputreenistäkin on kyllä pois esim. konkat ym. missä vauhti pysähtyy. Aika outoa ja oon kyllä yrittänyt miettiä mihin se perustuu.

   Onhan ne kaikki jätskit niiiin hyviä. Eli siitä voi päätellä, että kovin paljoa ei eilen vastustanut :D.

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3