maanantai 2. maaliskuuta 2015

Talvikisaputki ja Työputki

Näillä jaksoi painaa yövuorot...
Huhheijaa. Viime viikko on rämmitty läpi suurinpiirtein samoissa tunnelmissa kun hiihtäjämiehet eilen Mördarbackanilla neljän- ja viidenkympin välillä. Kaikkee oli ja paljon sekä ihan liian vähän lepoa. Tai oikeastaan palautumista.

Viikon liikunnat:

ma ja ti: ---
ke: hiihto 1h10min + vatsat 20min.
to: sali 1h5min.
pe: hiihto 2h45min.
la: hiihto 1h20min.
su: ---
yht: 5h40min.

Rasitusta on aiheuttanut lähinnä se, että tein viime viikolla sekä harkkaa että palkkatyötä. Nyt oon kuitenkin taas jäänyt opintovapaalle köyhäilemään, joten voin keskittyä vain ja ainoastaan harjoitteluun sekä olemiseen opiskelijana. Tietyllä tavalla alkaa uuvuttamaan olla uutena ja väliaikaisena ihmisenä jälleen kerran uusien ihmisten parissa, mutta se on nyt tällaista se niin kauan kun joskus löydän pidempiaikaisen työn sairaanhoitajana. Eiköhän tämä tästä kun taas vauhtiin pääsee, sitä en epäile yhtään.

Tää oli tällainen pikapäivitys nyt. Vielä aion kuitenkin hehkuttaa Matti Heikkistä, joka eilen miesten viidenkympin kisassa antoi kirjaimellisesti kaikkensa. Käsittämätön kaveri, että pystyy laittamaan kaiken harmituksen ja kalustokatastrofin jälkeen peliin itsensä 110% kisassa, joka ei ollut päämatka ja motiivina starttiin kunnioitus kovaa työtä tehneelle huoltoryhmälle. ISO HATUNNOSTO. Ei mulla muuta tänään.

...ja näillä pitkän hiihtotreenin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3