maanantai 26. elokuuta 2013

Viikko 35

Mökkeilyviikonloppu Yltiäjärvellä on takana ja muutenkin alkaa olla arkeenpaluun aika. Mulla on vielä tämä viikko lomaa palkkatyöstä, mutta opiskelut painaa jo lujasti päälle. Tänään sain ihan konkreettisesti aloitettua tuota urakkaa paiskimalla sisätautien tentin onnistuneesti läpi. Yleensä oon aina ihan innoissani palaamassa työhön/arkeen, mutta nyt vähän tuntuu, niinkun olis loma jäänyt vähän kesken. No, eiköhän se tästä.
Viime viikko sujui liikuntojen suhteen tuttuun tapaan:
Ma: hölkkä 10min. + rapputreenit 40min. + hölkkä 10min.
Ti: kahvakuula 20min. + kuntosali 1h + crosstrainer 20min.
Ke: hölkkä 15min. + rapputreenit 30min. +hölkkä 15min.
To: hölkkä 30min. (yhdellä venyttelytauolla)
Pe: kahvakuula 30min. + crosstrainer 30min. + uinti 30min.
La: reipas kävely, sis. hölkkäkokeilua 1h15min.
Su: -
Liikuntoja yhteensä: 6h55min. + höntsäilyt (lähinnä frisbeegolf) ja hyötyilyt (lähinnä pyöräily)

Tykkäisin tehdä näitä yhteenvetoja kuluneista viikoista enemmänkin, mutta tosi usein kuitenkin unohdan. Sitten keskiviikkona niitä ei oo mitään mieltä ruveta enää kertomaan niitä täällä blogissa. Jotenkuten muistan ne kuitenkin itelleni HeiaHeiaan kirjata ylös. Juoksu on ollut mulle tosi pitkään se ykkösjuttu ja monet muut urheilut (mukaanlukien juoksua tukevat) on enemmän ja vähemmän jäänyt paitsioon. Nyt kun tuo juoksu on olosuhteiden pakosta (lue: plantaarifaskiitti) poissa kuvioista, niin urheilut on kyllä monipuolistunut tosi paljon. Siitä huolimatta tosi usein menee harhaan, ettei muka tee juuri mitään. Sama tunne tulee myös ns. "ylimenokaudella", kun harrastelee muita juttuja ja yrittää pitää juoksusta taukoa. Aika hassua!

Tässä tätäkin yhteenvetoa kirjoittaessa vasta hoksaa, että kylläpähän mä olin näköjään aika reipas viime viikollakin. Harvemmin tässä on nyt tullut analysoitua menneitä viikkoja, joka varmaan johtuu siitä, että tavoitteena on parantumisen lisäksi ylläpitää fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Ei niinkään kehittyä hyväksi crosstrainerilla tahkoajaksi tai jotain :D. Juoksemista ja siihen liittyvää tekemistä tulee analysoitua ihan eri tavalla. Toki tämän hetkisissäkin touhuissa on paljon sitä, mitä aion ottaa matkaani mukaan ja sitä mikä kehittää mua siinä lajissa, jossa haluan kehittyä: Juoksussa.

Mukavaa viikkoa kaikille :).

P.S. Musta tämän bloggailun yks viihdyttävä juttu on noi hakusanat, jolla tänne blogiin päädytään. Oon saattanut kirjoittaa näistä ennenkin.. Anyway, nyt sinne on ilmestynyt muutama huvittava tagi lisää, nimittäin "hauska juoksija" (ööö.. mitähän tosta pitäis kelata??) ja "cheek ilman paitaa", morjes :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3