torstai 29. elokuuta 2013

Hyvää oloa liikunnasta -tapahtuma Aalto Alvarissa

Alkuviikko se on kulunut varsin haipakkaan ja reippaasti, aina tähän päivään saakka. On tullut kuntoiltua ja puuhattua kaikennäköistä. Eilen oli eka koulupäivä, jonka jälkeen lähdettiin duuniporukalla päijänneristeilemään. Ilta venyi pitkälle yöhön asti ja tää päivä onkin sitten ollut käytännössä ihan yökkäripäivä. Mies oli päivän töissä ja minä huilailin täysin omassa seurassani kotona. Torkuin vuoroin sängyssä ja vuoroin sohvalla. Eilisilta oli kyllä sen verta mukava, että kyllä tätä oloa nyt päivän järsii. On mulla kyllä ihan huippuihanat työkaverit. Huomenaamuna voikin sitten hikoilla tän olotilan pois ja palata normiarkeen.

Huomenna aion myös lähteä 30km:n pitkikselle, nimittäin pyöräileväksi lenkkikaveriksi Jlle. Sillä on viimeinen pitkis ennen Finlandiaa. Oon aika varma, että se tulee tykittelemään ihan huippuhyvän ajan siellä, koska sen treenit on kulkenut ongelmitta ja juoksukunto on varmasti terävintä koskaan. Muakin vähän jännittää sen puolesta :). Omien hölkkäkokeilujen kanssa sensijaan löin päätäni seinään alkuviikosta. Tuo kinttup*rkele oli siis aika huonona. En kuitenkaan jaksanut siitä masentua. Tottuhan sitä, kun usein sattuu, sanois mun -tapaturma altis veljeni. Josko jouluun mennessä?

Iltasella ollaan raastettu tyrnimarjoja. Niitä kuulkaa on.


Kuluneella viikolla oli paikallislehdessä juttu uimahallin romahtaneista kävijämääristä. Eipä tuo minään yllätyksenä tullut, hinta kun on melkoisen korkea. Sitä olen aiemminkin täällä blogissa kritisoinut. Uimahallin täti kertoi kuitenkin minulle viime viikolla huhun, että kaupungin työntekijöille olisi tulossa kampanja joka sisältäisi kunnollisen alennuksen tuonne uimahalliin. Toivottavasti tuo huhu pitäisi paikkansa! Näköjään kaupunki on myös muutoin ottanut asiaa hoitaakseen, sillä viikonloppuna Aalto Alvarissa järjestetään hyvää olo liikunnasta -päivät:

"Jyväskylän liikuntapalvelut järjestää Hyvää Oloa Liikunnasta – tapahtumapäivät AaltoAlvarissa. Tapahtumassa pääset tutustumaan syksyn ohjatun liikunnan palveluihin ja ilmoittautumaan ryhmiin, saat liikuntaneuvonnasta vinkkejä harjoitteluusi, voit mittauttaa kehonkoostumuksesi ja ennen kaikkea nauttia hyvästä tunnelmasta! AaltoAlvarin aulassa on myös paikallisia urheiluseuroja ja yhdistyksiä esittelemässä toimintaansa.
Perjantain ohjelma on suunnattu iäkkäille ja lauantain ohjelma aikuisille sekä perheille. Lauantaina menossa mukana Los Piratos - Seikkailuntäyteistä merirosvomusiikkia pienille ja isoille seikkailijoille!
Päivien ohjelmarunko aikatauluineen löytyy osoitteesta www.jyvaskyla.fi/liikunta.

Sarjakortti nyt kampanjahintaan tapahtuman ajan

Kertamaksu tapahtumaan on aikuisilta 6,50 € (norm. 9 €) ja lapset, opiskelijat ja eläkeläiset 5 € (norm. 6,50€).
Tapahtumapäivien aikana on mahdollisuus ostaa myös 10 krt sarjakortti kampanjahintaan 80 € (sis. rannekemaksun, norm. yht. 96 €) ja lapsille, opiskelijoille ja eläkeläisille 50 € (sis. rannekemaksun, norm. yht. 71 €). Sarjakortilla pääset niin uimaan, kuntosalille kuin osallistumaan ohjatun liikunnan ryhmiin. Valinnanvaraa riittää, AaltoAlvarilla on tarjolla useita erilaisia sali-, kuntosali- ja vesiliikunnan ryhmiä eri ikäryhmille.
Vesiliikuntakeskus AaltoAlvari on tapahtumapäivinä normaalisti auki perjantaina kello 6.00–20.30 ja lauantaina kello 10.00–18.00."

 Itse ajattelin osallistua tapahtumaan lauantaina :).

Oon (ilmeisen onnistuneesti) opettanut mun kummitytskälle
puiden halailua. Tänään mun sisko lähetti tän kuvan. Kuulemma
muut lapset leikkivät :D. Voi tuota mun rakasta!

2 kommenttia:

 1. Moi samis! Minäkin mussutin eilen tyrnejä. Ja päräytin jalkaan ehkä jonkun vamman liialla juoksemisella.

  Ens viikolla varmaan sitten jokiristeily ja halailemaan puita :E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, aika hauska. Paitsi ei sun mahdollinen jalkavamma. Se ei oo yhtään hauska, mut muuten on kiva olla samis :).

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3