sunnuntai 11. elokuuta 2013

"Elokuun yhdestoista"

Viikko se on taas mennyt yhtä nopeasti, kun äskeinen miesten satasen finaali. Vähän samanlaista vastatuulta ja sadettakin on ollut, hööh. Mulla on kuitenkin nyt loma, et ei haittaa! Muutamia juoksukokeiluja oon tehnyt, heikohkolla menestyksellä, että niistä ei kummempaa kerrottavaa ole. Se ei vaan onnistu vielä. Sen pituinen se. Tilanne ton jalan kanssa on sellainen, että tuskin tuo Finlandian kymppikään tulee onnistumaan. Kaikki kisat ja ennätykset jää siis ensi vuoden puolelle. Joinan päivinä tuo harmittaa, joinain ei.

En oo varmaan kertonut, että muutama viikko sitten
hain Kyllön apuvälinepalvelusta tällaisen lastankin
(joo, sieltä samasta paikasta, mistä mummot
hakee rollattorinsa!)

Sen sijaan muiden juoksemista olen katsellut senkin edestä (kuten tuosta ylemmästä kuvasta voikin päätellä). MM-kisat on alkanut samaan aikaan kun mun loma ja sekin on ihan parhautta! Katselen aika vähän telkkaria yleensä ja varmasti nyt tänä viikonloppuna sitä on tullut katseltua enemmän kun viimeiseen kuukauteen yhteensä. Ja jos en ole ollut kotona, niin kaikki eniten mielenkiintoiset jutut olen katsellut jälkikäteen Yle Areenasta. Sen verta hienoa katseltavaa se on.

On remmiä ja kaikennäköistä. Kätevää,
venytyskulman saa ihan tosi
jyrkäksikin.

Muuten tällä viikolla on touhuillut crosstraineria, kahvakuulaa, kuntopiiriä, rapputreenejä, uintia ja tekniikka-/liikkuvuusjuttuja. Eli sitä mitä kaikkina aiempinakin viikkoina tänä kesänä. Sit oon myös vähän tehnyt pihahommia (joskaan en omassa pihassa, kun ei oo pihaa, hah!) sekä paljon pelannut frisbeegolfia. Joutessani väsäsin myös itselleni saliohjelman, jota ajattelin 1-2x vkossa ruveta duunaamaan. Siitä ehkä myöhemmin sitten.

P.S. Tätä plantaarifaskiittihelvettiä on nyt kestänyt neljä kuukautta. Joista viimeiset kaksi kuukautta se on estänyt juoksemisen täysin. Onkohan se oikeesti ihan "normaalia"? Mun duunin lääkäri suositteli yhtä urheilupuolen kolleegaansa, jolla voisin mahdollisesti käydä. Tosin se myös totesi, että usein tämänkaltaisten vammojen ainoa ja paras lääke on todella pitkä kärsivällisyys. Saiskohan sitä jostain taas vähän lisää?

7 kommenttia:

 1. Mähän en mistään mitään tiedä, mut tuttujen kokemusten ja muualta luettujen juttujen perusteella toi kuulostaa kyllä ihan "normaalilta". Oon muualtakin kuullut, että paraneminen vie pitkään. Mitä sä sitten teit ne kaksi ekaa kuukautta, kun vaivaa oli?

  Onneksi kuitenkin pääset tekemään kaikkea muuta! (Joo, tiedän, ettei korvaa juoksua, mut on parempi kuin ei mitään.) Oon kyllä ihan varma, että pääset vielä juoksemaan, mutta kärsivällisyyttä se kyllä vaatii! Mutta sehän vaan kasvattaa luonnetta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä venyttelyita ym. Hyvinä päivinä kävin lenkillä ja huonoina päivinä huilasin. Eli olin tyhmä. Jälkeen päin olen lukenut jostain, että "jalkapohjassa oleva pikkukipu tulee aina ottaa vakavasti".

   Mut joo, ens kesänä sitten :).

   Poista
 2. Munkin olisi pitänyt ottaa se "jalkapohjassa oleva pikkukipu" pikkasen vakavammin ja paljon aikaisemmin.. :p Ens kesänä, molemmat!

  VastaaPoista
 3. Oih, munkin pitäisi hakea tuo venytysvekotin :( No torstaina lääkäriaika, joten jospa sieltä tulisi jotain infoa meikäläiselle. Paluu töihin kesäloman jälkeen alkoi järkyttävällä jalkakivulla. Buranaa ja koipi jäihin :P

  VastaaPoista
 4. Onko helpottanut yhtään? Vastaavaa vaivaa potemassa ja kyllä harmittaa ja ärsyttää... Tänään pistettiin kortisonia ja tulehduskipulääkettä määrättiin kuurina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. No eipä täydellisesti edelleenkään. Tuolta rasitusvamma -tagin alta löytynee varmaan tämänhetkistäkin tilannetta. 30min. hissutteluhölkkä menee hyvinä päivinä, huonoina vartti..

   Mutta toivottavasti pääset helpommalla sinä! Ei se nimittäin (kai) kaikilla näin pitkäkestoinen vaiva ole..

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3