tiistai 20. elokuuta 2013

Touhutiistai

Tänään on kyllä ollut ihan harvinaisen tehokas päivä lomapäiväksi. Heräsin siinä aikalailla kasilta, ihmisten aikoihin siis. Perinteisen netissä surffailun sijasta (tai tottapuhuen lisäksi) sain kuunneltua yhden kardiologian luennon (sen jota edellispäivänä kuuntelin ehkä jotain kolme minuuttia kunnes nukahdin) sekä väsättyä terveysliikunnan tehtävän loppuun, jonka deadline alkoi uhkaavasti lähestyä. Tänään oli heti aamusta siis tekemisen meininki päällä. Liian monen kahvikupin jälkeen lähdin sotkemaan kaupungille moikkaamaan mun veljeä ja hoitamaan muita asioita. Yks to do -asia oli se, kun olin kuullut Jltä huhuja, että Sportiassa myydään kevään Adidas Bostonia viidellä kympillä. Kelatkaa! Ja olihan siellä, yks pari, seitsemän numeroa liian iso vaan. No sitä mun kokoa ei koskaan Aleen asti ollut päätynytkään, kuulemma. Koska en saanut viidellä kympillä kisakenkiä, niin piti ostaa kuudella kympillä juoksuvaatetta.

Niken pitkät juoksutrikoot ja North Bendin pitkähihainen juoksupaita

Muutama tunti siinä kaupungilla meni ja aikalailla yhdeksi olin sotkenut itseni salille. Ja kylläpä maistuikin perinteinen punttitreeni, mistä aiemmin kerroinkin. Sarjapainot alkaa olla kohdillaan ja vaikka keskisormipirulainen vielä onkin kipeä, niin se ei punttitreeniä häirinnyt. Vähän mua arveluttaa, että onkohan liikeradat varmana oikein ja oliskin kiva saada joskus kaveri monnarille. Täytyy varmaan ruveta hiillostamaan tyyppejä! Siinä peilin edessä kyykätessä myös mietin, että oliskohan tässä nyt jumaliste aika tehdä noille jenkkiksillekin jotain. Niistäkin jaksan jauhaa, mutta jätski se tuntuu silti maistuvan :D. Ei se asia sitten vissiin oo riittävästi motivoinut vaikka mukavahan noista kylkiläskeistä olis päästä. Aika mitättömistä asioista tässä silti puhutaan, ei sillä.

Täällä käyn salilla

Monnarilta lähdin fillaroimaan Siwan kautta anopille. Vaikka olin juonut palkkarin, niin nälkä tuli melkein heti ja tartti saada jotain evästä. Olin sitäpaitsi ollut ihan liian huonolla syönnillä alkupäivän. Aika usein mulla käy tuollainen moka. Ei sillä etteikö tarjottavaa anopillakin aina olisi, mutta tällä kertaa ajatuksissa oli jatkaa hetimmiten matkaa.

Evästauko, kipossa on Pro Feel rahkaa

Evästin siinä anopin rappusilla pikapikaa. Tarkoituksena oli pyöräillä Könkkölään saunaan ja uimaan. Kiire ei kuitenkaan ollut tälläkään kertaa ja keiteltiin siinä vielä kahvit ja syötiin sienipiirakkaa. Eikä nuo päiväkahvit vaatinut edes sen kummempia vinkkailuja, ilmeisesti näytin olevan niiden tarpeessa! Könkkölä on jotain kaupungin mestoja Köhniöjärven rannalla, joista osa on kai nykyään vuokralla. Kovan painostuksen alla siellä on taas tänä kesänä alettu kerran viikossa lämmittämään saunaa työntekijöille sekä eläkeläisille. Viime vuonna ei tuota saunavuoroa ollut lainkaan ja toissa vuonna se oli kahdesti viikossa. Muistan, kun ajoitin Vantaan maratonin alla syyskesän ja syksyn pitkikset aina perjantaille, että pääsi viileeseen järviveteen palautumaan. Parempaa konstia ei olekaan!

Könkkölän sauna

Toimi myös tällä kertaa. Pikkuveljen kanssa oli aamupäivällä ajatuksena lähteä vielä kiertämään frisbeegolfrata illasta, mutta sille oli sitten tullut muita menoja. Pyöräillessä ruokakaupan kautta kotia kohti suunnittelin nopeaa safkaa ja lähtöä 'Jarmon' seuraksi veneelle, mutta se oli saanut jo kiintiökalansa jotain tunnissa ja oli tulossa jo pois. AKlle naputtelin vielä viestin, että mites frisbee, kun mieli teki olla ulkona. No silläkin oli muita kuvioita. Kotona olin siinä kuuden jälkeen. Hetken siinä puuhastelin peruskotihommat ja syönnin jälkeen ei sittenkään ollut mitään tarvetta lähteä enää yhtään minnekkään. Siispä pyykkikone pyörimään, vähän lisää kotihommeleita ja olla möllötystä loppuilta.

Muiden pyykkien lisäksi on vielä nää urheilupyykit

Lomassa on kyllä kaikkein parasta se, että voi tehdä mitä huvittaa. Vaikka tämäkin päivä oli aika hektinen ja sain niinsanotusti paljon aikaiseksi, niin yhtään ainoaa noista asioista ei olisi ollut pakko tehdä. Tällaiset päivät on just kivoja ja jännä on, jos ei uni maistu!

2 kommenttia:

  1. Lomailu on parasta! Mitä sä muuten opiskelet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sairaanhoitajaksi opiskelen työn ohella, eli välillä aika rumbaa, mutta toistaseks ainakin mennyt :).

      Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3