lauantai 4. toukokuuta 2013

4/5/2013

Että asiat pysyy hyvän ja huonon suhteen balanssissa, on tähän(kin) treeniviikkoon mahduttava kumpainenkin. Aloitetaan niistä huonoista. Kokonaisuudessaan tää viikko on treenien kannalta mennyt niin päin per.. prinkkalaa. Torstai ja perjantai tuli pitkästä aikaa kärsittyä on/off -migreenistä ja näiltä päiviltä sai treenit suosiolla perua. Jotenkuten sain duuni-illasta melkoisessa sumatriptaanipöllyssä selvittyä. Suurimpana motivaattorina lienee se, vaihtoehtona olisi ollut jäätävässä päänsäryssä päivystyksessä istuminen! Kokonaiskilometrit jäänee sinne vähän päälle kolmen kympin, vauhdiltaan sellaista n. 5.45@km perusmättöä.

Ja se mikä on sitten (näissä muutamassa hikisessä) treenissä ollut hyvää, on maasto. Se on kuulkaa eräänlainen thank god it's friday -fiilis, kun pitkän talven jälkeen alkaa pururadat olla juostavassa kunnossa. Hel.. liian monta pimeää kuukautta on mun rakkaissa maastoissa ollut mahdollista liikkua vain valaistuilla laduilla suksilla. Ja nyt on ensimmäinen lenkura purtsilla heitetty. Ja ei, ei tarvinnut edes valoja!

Sen sijaan, että jakaisin näitä mun kuolettavan tylsiä peruskuvioitani tälläkertaa tämän enempää, aion jatkaa iltaa lueskellen ei niin kuolettavan tylsien ihmisten raportteja viikonlopun kisoista. Helsinki City Run teki kaikkien aikojen osallistujaennätyksen suomalaisten juoksutapahtumien osalta. Lienee tuossa 14 000 tuhannen joukosta muutama innostunut kisarapsakin löytyy :). Kisakausi on avattu viikonloppuna myös Joensuussa ja sieltäkin onnistumistarinoita on tullut bongattua.

Morjes!

P.S. Vähän oon tota lätkääkin yrittänyt kattella. Silleen, et hei, melkein pääsin peliin mukaan, mut sit tuli mainoskatko! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3