tiistai 14. toukokuuta 2013

Aamupostaus

Tämän päivän missio tulee olemaan pitkis Jn (ja mahdollisesti AKn) kanssa sekä Gerontologian seminaarityön loppuun saattaminen mun koulukaverin kanssa. Jälkimmäinen saattaa olla jopa raastavampaa. Ainakin hermoja kiristävämpää! Aamulla kävin pikapikaa hakemassa energiaa ja palkkarin pitkikselle, koska tietty mun kaikki geelit ym. on Laajavuoressa kun mä oon keskustassa. Mukaan lähti myös uusin (joka taitaa olla tovin ollut hyllyssä) Juoksija -lehti. En tiedä olisiko tuo lehti järkevää tilata ihan kotiin, että pääsisi mahdollisesti jotain tilaajaetuja hyödyntämään. Toisaalta, tykkään siitäkin, että kauppareissua voi extempore piristää. Lähestulkoon jokainen numero kieltämättä tulee ostettua.


Tuon urkkajuoman kanssa ei montaa hetkeä tarvinnut pähkäillä, lienee voin uhrata muutaman lantin Gatoradelle, kun he ystävällisesti uhrasivat minulle yhden lähtöluvan nimikkomaratonilleen Helsinkiin. Oon vähän miettinyt, että pitäisköhän mun Helsingissä turvautua omiin geeleihin ja järjestäjän tarjoamaan veteen. Jos näin teen, niin ostoslistalle menee SpiBelt -geelivyö taikka vaihtoehtoisesti paita, jonka takana on monenmoisia taskuloita. Onko kellään kokemuksia jälkimmäisistä?

Hyvää pyörällä töihin -päivää kaikille! Mul on vapaa :).

2 kommenttia:

 1. Itse taas odotan innokkaana aina uutta numeroa postista. Kai siinä vähän säästääkin, kun lehti tulee kestotilauksena kotiin.

  Itsellä on pyöräilypaitoja, joissa on taskuja alaselässä. Taskujen suut ovat tiukat, mutta taskun pohjalla tavarat juostessa pääsevät hölskymään. Jos olisi pienemmän taskut, niin toimisivat varmaankin tuossa tarkoituksessa erinomaisesti. Geelivyökin löytyy ja itse taidan turvautua siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itseasiassa just tulin pitkikseltä ja testasin Jn SpiBeltiä, joka oli yllättävänkin hyvän tuntunen! Mulla on sellanen Adidaksen juomavyö, mut en kyl oikein tykkää sitä käyttää..

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3