lauantai 18. toukokuuta 2013

Leuanvetoa ja liibalaabaa

Niin se vaan tämäkin viikko on tullut töiden osalta päätökseen ja pitkästä aikaa mullakin on ihan vapaa viikonloppu. Kuluneella viikolla sekä kantapääkipu, että siitepölyallergia on pikkasen muistuttanut olemassa olostaan. Kummallakin on sellainen yhdistävä tekijä, että ne on viimeksi ollut mulla jotain kymmenen vuotta sitten. Allergiasta ei ole moneen vuoteen tosiaan ollut merkkiä ja joskus nuorena (tai siis tosi nuorena) on mulla ollut plantaarifaskiitti, joka vasta kortisonipiikillä meni ohi. Tuo kantapäähän on aina satunnaisesti kipuillut (jännä, lähinnä huilipäivinä) huhtikuussa juostusta Pentin kympistä alkaen. Aika hyvin oon saanut sitä kyllä venyttelemällä ja kylmällä kuriin.

Treenejä olen kuitenkin hyvinkin pystynyt tekemään suunnitelman mukaan. Tänään kävin "myöhäislenkillä" AKn kanssa, kolme kilometriä sinne, kuusi kilometriä höntsäilyä (vauhtia vaihdellen, mäkispurtteja ym.) ja kolme kilometriä himaan. Lenkin lomassa käytiin myös Puistokoulun "jumppapaikalla" tekeen lihaskuntojuttuja. Mukavaa vaihtelua. Täällä Jyväskylässä on näköjään aika paljon ulkopaikkoja, missä lihaskuntotreeniä on hyvä tehdä. En oo ennen niistä tiennyt, mutta nyt kun alkaa olla oikeastaan jo kesä, niin aion kyllä mahdollisimman pitkälle siirtää kotikuntopiirini niille paikoille. Yksi pikku tavoite voisi olla kolmen leuan sijasta saada vedettyä kokonaiset viisi leukaa.

Viikon kuuma kysymys on ollut myös, että missähän sitä juoksisi testikisan ennen HCM.ää? Mietinnässä on ollut niin Mikkelin puolikas, kuin Kiimasen savulenkki Saarijärvellä. Lienee tuohon selvyyksiä tulee lähiviikkoina. Hankalinta noissa on ehkä se kyytipolitiikka. Toinen mietinnän aihe on ollut mun seuraavat juoksutossut. Täytyy ehkä ensi viikolla vähän käydä testaamassa.Oon ollut ihan tosi tyytyväinen noihin ylläoleviin Adidas adizero Aegikiksiin. Tähänastisista katutossuista ehdottomasti paras ostos ja melkein tekisi mieli ostaa samanlaiset. Toisaalta taas oon käynyt vähän vakoilemassa ja kokeilemassa Adidaksen Bostoneita ja nekin houkuttais. Kyseessähän on siis samaa adizero sarjaa, että en edes kovin radikaalia muutosta olisi tekemässä. Mutta silti, niin tärkeitä juttuja!

2 kommenttia:

  1. Pyhävesijuoksu vois olla omassa ohjelmassa tulollaan, ehkä tuo savulenkki vaihtarina, tai pekan puolikas.....savulenkki ois lähellä. Mut kyytiin pääsee jos osuu sama kisa suunnitelmiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei. Kiva! Täytyypä pitää mielessä :).

      Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3