keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Nettishoppailua

Tilailen tosi harvoin mitään netistä, mutta tuossa jokuaika sitten innostuin tilaamaan testiin (sairaan halpoja) urheiluvaatteita. Mieheni kun puuhasi eräilykamatilaustaan brittiläiseen nettikauppaan, nimeltä Sports Direct. Hinnat tuossa kaupassa oli kyllä todella halpoja! Itse tilasin Karrimor -merkkiset pitkät trikoot, capritrikoot, juoksusukkia ja topin. Koska kyseessä oli mulle tuntematon merkki, tilasin sitä kaikkein edullisinta settiä, enkä voi kyllä kehua. Arvoitukseksi jää se, olisiko hintavammat tuotteet olle paljonkin parempia.

Tarkoituksena oli tilata myös tuttua Adidasta, Nikeä ym., mutta mieheni oli niin nopea liikkeissään ja tuumailtiin siinä sitten, että tehdään myöhemmin vaikka uusi tilaus. Postikulut oli yhdeksän euroa, toimitus sujui vikkelään kotiovelle asti, että kauppaa voi kyllä suositella muillekin. Hassu juttu oli sellainen, että kun sä muutit punnat euroiksi, niin veloitus oli sama summa euroina. Elikkä valitsit käyttörahaksi euron, niin hinnat ei muuttunut miksikään, ainoastaan valuutta. Hullua. Voisi kuvitella, että tuollaisen juttu korjataan mahdollisimman nopeasti.No sitten tähän Karrimoriin. Pitkät trikoot oli maanantain pitkiksellä testissä ja jotenkin höttöistä tuo kangas oli ja kokokin olisi ehkä voinut olla yhden pienempi. Capreissa oli tuulisuojat reisissä (oma moka, kun en lukenut tuoteselostetta tarpeeksi tarkkaan, kai). Se on mun mielestä aika hassua, sillä kuka lyhyisiin trikoisiin tarvitsisi tuulisuojaa? Mitoitus oli mun mielestä tosi outo; tilasin M koon housut tässäkin, pohkeen kohdat oli aika kireät, reidet ja lantio sen sijaan liian löysät. Vyötärö ok. Jonkin verran housut tuntui isoilta, mutta pienempi versio olisi varmasti ollut vyötäröstä liian kireä.Toppi oli ihan jees, joskin aika höttöisen tuntuista siinäkin oli kangas. Sukista en oikein vielä osaa sanoa juuta enkä jaata.
No hintaa tuolle satsille tuli yhteensä sellainen 30 euroa (ehkä jopa alle), joten eipä tässä todellakaan korkealta putoa :D. Mies sai hyvän Garminin eräkäyttöön tarkoitetun navigaattorin ja muita onkijuttuja edullisempaan hintaan, mitä muualta. Hommat toimi hyvin ja kylkiäiseksi tuli vielä kassi ja kahvikuppi, heh. Joten summasummarum: Ihan hyvät kaupat ja varmasti tulee uudemman kerran kyseisestä puodista tilattua jotain.

Mites ja mistä te tykkäätte hommailla urheilukamanne?

3 kommenttia:

 1. Mä tilaan paljonkin tuolta SportsDirectiltä, itselle, miehelle ja lapselle. Karrimorilta oon tilannut juoksuhousut (ne vähän kalliimmat) ja juoksutakin (halvan). Tykkään kyllä molemmista, varsinkin niistä housuista, sillä kerrankin on sellaista mallia missä on kapea vyötärö, mutta reisille ja takamukselle tilaa :D
  Lähinnä tuolta kuitenkin metsästän parempien merkkien poistotuotteita kuten Nike, Puma tms. Juoksulenkkaritkin on tuolta tullut tilattua. Kaupassa kävin sovittamassa Asicseja ja tsekkasin koon. Sain noin 160e halvemmalla kuin suomesta...
  Lapselle löytyy todella hyviä kenkiä juurikin pumalta, nikeltä tms. ja murto-osahintaan mitä suomesta, joten... no en nyt suosi suomalaista valitettavasti tässä tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Kelasin just tota sun viimeksi mainitsemaa pointtia, että kai (?) se on ihan sama työllistääkö yhtä suomalaista myyjää vai yhtä suomalaista rahtaria.. Voittokatteet on aika todennäköisesti ja suurimmaksi osaksi ihan jossain muualla, toimit tässä tapauksessa miten hyvänsä..

   Ja onhan tuo hintaero ihan jäätävä..

   Poista
 2. Ite on tullu ostettua tuolta aina treenikamoja Englannissa käydessä. Siinä on hyvä kun näkee ne kamat ja jää ne huonolaatusemmat hyllyyn.

  Paras ostos on varmaan ollu Puman nappikset £15 hintaan jotka googlettelun jälkeen paljastu ovh:ltaan liki £90 tasolle.

  Toki myös futispaidat on ollu ostoslistan kärjessä. Tuolla 20-30 puntaa ja sama paita suomessa pahimmillaan liki 90€ ja taitaa olla enemmänkin.

  VastaaPoista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3