sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Huh, mikä viikko..

Huhheijaa. Tää viikko on todellakin saatu kunniakkaasti päätökseen. En ole tullut hulluksi, vaikka siinä rajamailla on tullut lähes koko viikon heiluttua. Viimeisimmästä vapaapäivästä alkaa olla lähelle kaksi viikkoa ja alkuviikon unenpuute kostautui viikon puolivälissä aika tavalla. Ehkä opin tuosta viikosta jotain, ehkä en. Aina pitäisi vain muistaa, että tilanne ei ole pysyvä, vaikka se just silloin siltä tuntuu. Väsyneenä sitä ottaa pienetkin asiat helposti liian raskaasti, joka taas on omiaan ruokkimaan lisää uuvuttavia ajatuksia. Koskaan ei ehkä tuollaiselta pysty täysin suojautumaan, eikä se varmaan ole tarkoituskaan.

Pitäisi -ajattelu on myös aika typerä ilmiö. On ihan turhaa ajatella tekemättömiä hommia tai edessä olevia päiviä vielä silloin, kun aika ei ole käsillä. Pitää tehdä sitä ja tätä, niin ja noin monta työpäivää vielä, ennen kun vapaata.. Ja plaa plaa. Mikään tekemätön tehtävä tai elämätön päivä ei todellakaan ole loppujen lopuksi niin raskas, kun ennakkoon sen kuvittelee olevan. Pitäisi -ajattelulla tekee vain hetkestäkin raskaan.

Nyt on edessä neljä vapaapäivää ja mä oon selvinnyt ihan hyvin. Ihan hemmetin hyvin!

Ma: 13km @ 5.24/km (Perushöntsää kohtalaisen reippaasti ittekseen Tuomiojärven ympäri) ((Gerontologian tehtävää himassa, pikku tunnekuohut äiti-tytär -suhteessa (vai suhteettomuudessa, heh) ja 10,5h yövuoro)).
Ti: 10km @ 5:44/km (Tuosta lenkistä aiemmin jo postasinkin) + Lihaskunto ((sekä yövuorokoomaa ja toinen 10,5h yövuoro)).
Ke: - ((Nukkumapvä. Unet jätin kyllä lyhyeksi, että saisi yöllä unta. Ei onnistunut siltikään! Gerontologian tehtävää ilta koululla ja itkupotkuepätoivokaikkikaatuuniskaanraivarit himassa))
To: Lihaskunto ((Paskat yöunet ja 8h koulua))
Pe: - ((8h koulua, unta, unta ja vielä kerran unta!))
La: 15km @ 5:20/km (Ittekseen Tuomiojärvellä pidemmän kaavan kautta. Hyvä kulku. Jäätävän toimiva stressinpurkusetti!) ((+ 9h iltavuoro. Joka sitten loppujen lopuksi sujui tosi kivasti)).
Su: 13.5km @ 5:36/km (AKn kanssa yhteislenkki. Huippu hyvä päätös viikolle!) + Lihaskunto (( sekä 8h aamuvuoro ja tadaa, VAPAAT ALKOI!)).

Elikkäs 51.5km/7pvää ja 3xn.30 min. lihaskunto.

P.S. Oon niin ansainnut skumppaa vappuna. Ihan kuten jokainen teistäkin. Jeij.


2 kommenttia:

  1. Huh mikä määrä treeniä (t)yövuorojen ja opiskelujen puristuksissa. Todellakin olet vappuleposi ansainnut :)

    VastaaPoista
  2. Blogistani löytyy haaste sinulle :)

    VastaaPoista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3