torstai 25. huhtikuuta 2013

Terveysliikunnan tehtävänanto

Mulla on muutama tehtävä tuolla koulussa nyt pahasti vaiheessa. Tai ne ei oikeastaan ihan vielä ole siinä tilassa, mutta tässä on nyt suuri vaara, että ne tulee olemaan. Nuo tehtävät ei ole erityisen mielekkäitä, siinä lienee syy. Tänään saatiin terveysliikunnan luennolta pikku (näiden muiden tehtävien laajuuteen verrattuna tosiaan ihan höpöhöpöhööjuttu, mutta mulle mieleinen sellainen) tehtävä, jonka ajattelin julkaista täällä blogissa.. Ja voi olla, että tulen myös tuotoksen julkaisemaan täällä. Samaista tehtävää voipi jokainen muukin sitten halutessaan pohtia.


  1. Arvioi oma viikottainen liikunta-aktiivisuutesi UKK-instituutin liikuntapiirakan ja suositusten mukaisesti.
  2. Hyvä terveyskunto koostuu tasapainoisesti kehittyneistä kunnon osa-alueista: kestävyys, voima, nopeus, notkeus ja lihasrentous sekä kehonkoostumus. Arvioi oma terveyskuntosi tilanne. Apuna voit käyttää kotikuntotestejä.
  3. Laadi itsellesi liikkumisresepti, jota pyrit noudattamaan 4-6 viikkoa. Liikkumisreseptin ohjeet ja lomakkeen löydät em. UKK-instituutin sivuilta. Määrittele ennakkoon tavoite itsellesi ja pohdi liikunnan annostelua ja monipuolisuutta. Mikä auttaa sinua innostumaan ja sitoutumaan?
  4. Kirjoita vapaamuotoinen 1-2 sivua pitkä essee yhteenvetona terveysliikunnan oppimistehtävästä eli kohdista 1, 2 ja 3. Palautus elokuun alkuun mennessä.. (:D)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3