torstai 8. tammikuuta 2015

Punttijuntti hiihtopummi...

Aiemmin kerroinkin, että hiihtoflow on nyt huipussaan.. Eikä siinä vielä kaikki, nimittäin punttien kolistelu rullaa kanssa näinä aikoina ihan erityisen hyvin. Hiihtolatujen ja kuntosalien jumalat on siis puolellani ja hyvä niin.

Saliselfie eli mun kohdalla myös salaselfie.
Parina esimerkkinä kerrottakoon maastavedosta ja penkkipunnerruksesta. Maastavedon osalta viime treenin pääsarjat oli 4x6 toistoa ja sarjapainona 80kg. Olin jotenkin ihan täpinöissäni ja fiilistelin ajatuksella, josko ykköstoistomaksimissa natsaisi 100, siis s-a-t-a, kiloa. No kunhan työstän ensin ajatusta ykköstoistomaksimi ja vaikka joskus kokeilisinkin sellaisia vähän pienemmällä painolla. Minkä takia se on niin vieras juttu mulle? Siis ykköstoistot ja silleen... Kas näin, syntyi pieni tavoite vuodelle 2015.

No sitten se penkkipunnerrus. Eilen laittelin hyvällä tuntumalla menemään penkkipunnerruksen pääsarjana 35kg 3x8. Tämähän ei varmasti mikään tuulettelun arvoinen juttu olisi monelle, mutta olkapääoperoitu jo kerran penkkipunnerruksen unohtanut Wannabe Juoksija tykkää. Pitkällä pinnalla tehdyt lukemattomat kiertäjäkalvosinjumpat alkaa tuottaa tulosta. Eteen päin on siis menty, vaikka se on vienyt aikaa. Toivottavasti suunta pysyy vastedeskin samanmoisena.

Tuossa lomaviikoilla oli muutamaan otteeseen salilla melko hiljaista ja siinä olikin oiva sauma treenailla jos jonkinmoista uutta liikettä. Varsinkin, kun treenejä joutui vieraiden salien vuoksi silloin hieman modifioimaan. Muutamat muutokset teinkin ohjelmaan tässä vuoden vaihteessa, mutta aika pitkälle samalla setillä ja samalla pohjalla on tämä vuosi lähtenyt salin suhteen käyntiin. Ohjelmasta ja sen sellaisesta ehkä joskus myöhemmin lisää, jos innostun kirjoittelemaan.

Saliohjelma löytyy kalenterin välistä, joka kulkee mukana
lähes jokapaikassa. Ei siis unohdu kotsaan.
Näistä hyvistä vaiheista saa varmana ammennettua voimaa myös väistämättä eteen tuleviin ei niin hyviin -vaiheisiin. Sitten kun vielä pikkasen kattoo milloin ja mitä laittaa suustansa alas, niin kaikkien aikojen kesäkunto on taattu (no huh, huh, nyt oli leveetä.. :D)... mahdollinen.

Mites teillä on lähtenyt vuosi käyntiin?

P.S. Jyväskyläläisille vinkkinä: AaltoAlvarilla on viikonloppuna juhlavuoteen liittyvä kampanja... Luvassa on mm. kamppanjahintaisia 20- ja 50-kerran sarjakortteja seuraavanlaiseen hintaan:

20 kerran sarjaranneke aikuiset 116 € (norm.166€) ja lapset/eläkeläiset/opiskelijat 81 €(norm.116 €). 
50 kerran sarjaranneke aikuiset 277 € (norm. 395 €) ja lapset/eläkeläiset/opiskelijat 193 € (norm. 275 €)

Jaa, miksikö mainostan? No siksi, että tuo uimahalli on ihan törkyisen kallis, joten kuka ikinä siellä sattuu käymään, ansaitsisi ostaa lippunsa 9 euron kertamaksua halvempaan hintaan!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3