keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Wannabe Kalastaja

Viime sunnuntain jälkeen ei ole tullut juostua metriäkään ja tänään eletään jo keskiviikkoa. Sunnuntaina siis tuli selätettyä lomanalottajaisten after -olo ja hölkättyä sellainen 14 kilometriä. Näin siis viimeviikon kilometrit saatiin tosiaan kolme neljä kilsaa yli kuudenkymmenen. Lenkin päälle mitsun nokka kääntyi kohti pohjanmaata, Alavutta. Juoksuvermeet oli kyllä pakattu mukaan, mutta lenkki pohjanmaalla jäi heittämättä. On niin mukava viettää aikaa perheen parissa ja se on senverta harvinaista herkkua, että kyllä siitä energiaa lenkkeilyyn saa. Kotopuolessa kyllä kerkeää.

Palsankoski. Multia.

Metsässä tuli sen verran samoiltua, että hengailin Wannabe kalastajana mukana, kun mun mies sekä pikkuveljet kävi narraamassa ainakin viis kiloista haukea (ja ei, tuo ei ollut kalavale!). Ainoaksi "liikunnaksi" jäi kävelylenkki Alavuden keskustassa (kun tuota keskustaa miettii, niin se lenkki ei todellakaan ollut pitkä!) sekä talsiminen kyläkauppa Keskisen käytävillä. Mutta ei se mitään, mukavaa oli.

Mikä lie louhos. Alavus.

Tämän viikon juoksut potkaistaan siis käyntiin vasta tänään. Aion testata mun Camelbakia tavaroiden kuskaukseen ja suuntaan juoksujalkaa saunomaan mun siskon perheen luokse Vaajakoskelle. Alkuviikon laiskottelun seurauksena aion myös viettää tällä viikolla olevia polttareita (ei siis omia :D) todella maltillisesti, kaikkeen ei voi revetä. Ei edes lomalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3