tiistai 10. heinäkuuta 2012

Elämän pituinen maraton

Wannabe Juoksijalla on kaukainen haave; nimittäin triathlon! Täytyy myöntää, että olen kokoajan lisääntyvässä määrin triathlonkärpäsen purema. Ehkä sitten joskus... Toisinsanoen heti, kun Vaarojen maraton on paketissa ja kolmosella alkava loppuaika jollain katumaratonilla on plakkarissa. Tuon jälkimmäisen tavoitteen täyttyessä aion palkita itseni maantiepyörällä ja suunnata katseeni kohti uudenlaisia haasteita. Joroisten puolimatka (1,9 km uintia, 90 km pyöräilyä ja puolimaraton) voisi olla ihan realistinen tulevaisuuden projekti.

Mulla kun on tapana fiilistellä asioilla, niin tokihan sitä fiilistelee Iron Man -kisoillakin. Eli siis täyden matkan triathlonilla (tuplaten nuo edelliset lukemat). Alex Stubbin edesottamuksia kun seurailee, niin se ei edes tunnu mahdottomalta! Vaikka en ole pätkääkään Kokoomuslainen, niin tuota kaveria kyllä fanitan. Niin jäätävä jamppa ja hienojen asioiden puolesta tekee näyttävästi ja tervehenkisesti duunia. Siitä saisi moni suomalainen mahaansa kasvattava ja sohvalla nyhjöttävä mies sekä nainen ottaa mallia.

Triathlonin suhteen olen siis vasta siinä asteella, että seurailen aiheeseen liittyviä blogeja, keskusteluja ja artikkeleita sekä lueskelen joskus taannoin Jltä lainattuja Trithlon -lehtiä suurella mielenkiinnolla. En omista pyörää enkä osaa kovinkaan hyvin uida vapaauintia. Projekti olisi siis kaiken kaikkiaan haastava ja varmasti myös antoisa.

En ole kovinkaan haihattalevaa tyyppiä unelmieni suhteen. En haaveile järvenrantatalosta, kesämökistä, veneestä tai lottovoitosta. Toki voisin nuo kaikki ottaa. En juurikaan haihattele rakkaudella tai muulla läärynlääryn -jutuilla. Toki toivon, että voidaan mun miehen kanssa elää yhdessä onnellisena ja terveenä hyvä elämä. Joku toinen voi haihatella noilla asioilla, minä haluan nyt haihatella triathlonilla ja jopa Iron Man -kisalla. Aikanani haihattelin myös maratonilla. Haaveenani oli juosta maraton ennen kuin täytän kolmekymmentä vuotta. Juoksin sen 25 -vuotiaana. Toisen kerran 27 -vuotiaana.

Tää elämä... Tää on kyllä niin jännä matka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3