tiistai 31. heinäkuuta 2012

Blues

Vastustaa. Vastustaa niin pirusti. Pahimmassa tapauksessa tää voi jatkua pidempään, mutta toistaiseksi tämä vastenmielisyys juoksuharrastustani kohtaan on jatkunut vain eilisen sekä tämän päivän. Eilisen kympin paskamaiset oltavat voi laittaa helteen piikkiin (tai no ei kyllä mun tapauksessa oikeasti voi!), mutta tämänpäiväisessä kelissä ei ollut sitten mitään vikaa!

Orastavaa juoksijan bluesta on siis nyt ilmassa. Tänään ehkä noin yhdeksän kilometrin kohdalla juoksin noin 500 metriä ihan vaan hyvällä fiiliksellä. Plaah. On näitä aikoja eletty ennenkin, tottapuhuen jokaisella maratonia edeltävällä treeniajalla. On siitä joka kerta myös noustu.

No anyway, nyt on fiilikset sen sorttiset, että tekis mieli heittää Adidaksilla vesilintua ja käydä ostamassa Intersportista vaikka rullaluistimet. Kaikesta tästä huolimatta huomiselle on suunniteltu pitkä lenkki Jn kanssa ja se tulee just hyvään saumaan nyt. Jos vanhat merkit paikkansa pitää, niin saan siitä taas tsemppiä jatkaa tätä matkaa kohti vaaroja.

2 kommenttia:

  1. Menin viksuna kommentoimaan vanhaan heinäkuun alun postaukseen, mutta kommentoinpa vielä tänne, jotta hullu sää oot, kun jaksat Harjulla juosta 12 kilsaa. Kerran juostiin porukalla putkeen kolme kierrosta ja sitten hajos pää :D

    Tsemppiä treeneihin, kyl se siitä vielä lähtee!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kannustuksesta, just tarpeeseen tulee nyt :D. Ja tsemppiä sullekkin treeneihin!!

    VastaaPoista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3