tiistai 3. heinäkuuta 2012

12 km ympyrää!

No niin, mä oon taas yövuorojen jälkeen elämässä kiinni. Eilen iltana painelin aikaisin nukkumaan ja aamulla heräilin ihan omia aikojani jo siinä ennen kuutta. Yhteen vuorokauteen mahtui siis unta se lähes 15 tuntia. Tästä se taas lähtee, päivätyöläisen elämä tämän ja huomisen vapaapäivän jälkeen. Aamupuhteeksi kävin hölkkäämässä kahdentoista kilometrin verran ympyrää harjulla. Vissiin oon riivattu tai sitten muuten vaan viiraa päässä.

Mietiskelin siellä löntystellessä, että täällä voisi oikeastaan nykästä yhden kesän pitkistä lenkeistä. Tuollanen yhden lenkin jyystäminen kasvattaisi varmaan kyllä Wannabe Juoksijan psyykeä Kolin suoriutuminen mielessä. Se olis sellainen 15 kertaa ko. lenkki ympäri, pituutta nimittäin on sen 1,6km (selvennykseksi, jos nyt joku ei tuohon edellä mainittuun linkkiin tarttunut tai ei muuten vaan jaksa tehdä nopeaa laskutoimitusta :D).Toisille se ehkä sopii, mutta mulle ei! Ainoastaan vauhtilenkeillä tai vetoja oon tuolla aiemmin käynyt tekemässä. Mut joo, mukava treeni oli!

Mukavaa on myös se, että tuolla hallintapaneelissa näkyvien tilastojen mukaan tätä blogia myös jokunen lukee. Linkin tänne oon antanut mun miehelle, siskoille, veljille, äitille sekä lapsuudenystävä Rinskulle (jotka siis on mun maailman rakkaimmat ihmiset vuodesta toiseen!). Heidän kiinnostusta uskallan kyllä epäillä senverran lujaa, että varmasti täällä muutama muukin vierailee :D. Ja se tuntuu ihan hiton hyvältä, nöyrimmät kiitokset ja suuret tsempit jokaiselle lukijalle tasapuolisesti :).

Tätä päivää on tarkoitus jatkaa veljeni Zlatan Ibrahimovicin (hahhahhaa, aina yhtä hauska juttu!) tyttöystävän ihanaisessa seurassa. Täällä Jyväskylässä keli on nyt mitä parhain ja tämän loppupäivän tavoite on ihan vaan häivyttää nuo puliukkomaiset rusketusrajat t-paidasta sekä caprihousuista! Illalla ehkä sitten katsomaan Kirin peliä hippoksen pesisstadionille. Nautitaanhan kaikki tästä kesästä :).

1 kommentti:

  1. Hehee, täällä yksi lukija ilmoittautuu :) Löysin ihan justiin tänne Vaarojen maran kautta. Itellä ollut jalka rikki nyt kesällä, joten juoksukilsoja on tosi vähän alla. Saas nähdä, pääseekö tässä vielä tänä kesänä lenkille, miten siellä Kolilla käy vai joutuuko sitä kisaturistiksi...

    VastaaPoista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3