lauantai 7. heinäkuuta 2012

PK:ta, VK:ta ja PMMP:tä :)

Wannabe Juoksijan treenit kahtena viimepäivänä on mennyt kutakuinkin niin, että eilen kävin iltavuoron alle hölkkäämässä rapian kympin ihan keskellä ei mitään. Laajavuoren maastoissa (yllätysyllätys) kyseisen lenkin heitin ja maasto oli ihan tosi metsää lähes koko matkan! Matkan varrella jouduin mm. kiipeämään kaatuneen puun yli :D. Tarkemmat koordinaatit katselin sitten jälkikäteen tietokoneelta, välillä nimittäin ei ollut mitään hajua missä painelin! Mutta luotto kuntoon oli kova; kyllä sitä töihin kerkeää ja kotiin jaksaa, vaikka vähän harhaan käviskin askel. Ihan mukava tunne se!

Tänäaamuna oli sitten ohjelmassa lyhyt vauhtilenkki. Ja kun sanon aamuna, niin todella tarkoitan sitä!

Kukonlaulun aikaan...

Lähtö oli nimittäin juurikin edellä kuvattuna ajankohtana. Matkaa kertyi reilu viisi kilometriä ja vauhti oli 4.43/km. Koskaan aiempina vuosina en ole tainnut satunnaisia kilometrejä lukuunottamatta juosta alle viiden minuutin vauhteja. Nyt se on tullut tavaksi ja nimenomaan ennen aamuvuoroa. Tuossa vauhdissa mennään kyllä sellaisella levelillä, josta mukavuus on kaukana ja huonokin läppä jäisi heittämättä, mikäli joku kaveri siinä mukana juoksisi.

Tosi juoksija kulkee hissillä...

Hahhaa, kerrotakoon myös sellaisesta skabasta, joka mun ja mun miehen välillä on menossa. Tai oikeastaan se on ollut menossa jo monta kuukautta. Nimittäin rappusten nousu/lasku kävellen. Otsikkona on Autoilija vs. Maratoonari ja aina kun kävelee rappuset joko alas tai ylös laitetaan tukkimiehen kirjanpidolla viiva omaan sarakkeeseen. Kuvasta voitte sitten päätellä kumpi tätä kisaa johtaa..!

Lopuksi vielä markkinointipuhe: Kuunnelkaas tyypit PMMP:n uutta levyä, sillä se on ihan SAIRAAN HYVÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3