maanantai 30. heinäkuuta 2012

Back In Game

No niin, Wannabe Juoksija on nyt niinsanotusti back in game. Viimeviikon kilometrit jäi arvatenkin alle kolmeenkymmeneen :(. Hirveä stressi koko menneen viikon -> APUA, JOS TREENIT KUSEE kun ei sairastelun vuoksi pääse lenkille ja toisaalta taas sitten, että APUA, JOS TREENIT KUSEE kun lähtee liian aikaisin lenkille. No nyt ollaan jokatapauksessa pientä yskää lukuunottamatta terveiden kirjoissa.


Uusi löytö radiokanavien maailmassa, nimittäin bassoradio, on viritetty taajuuksille ja viime viikon loppuun sain muutaman ihan hyvän 10+ metsälenkin tehtyä. Tuttuun tapaan menohaluja oli jo (muistaakseni?) keskiviikkona ja kävinkin hitusen verran yrittämässä, mutta olo oli sen verran kurja, että jätin lenkin kesken. Tarkemmin sanottuna puolitin suunnitellut kilometrit. No, perjantaina ja lauantaina juoksu kulki jo ihan mukavasti.

  

Lauantaina oli sitten lähtö parhaan ystävän häihin. Juhlat oli tosi mukavat ja eilinen meni palautuessa. Tänään olisi tarkoitus n. 10km käydä laajavuoressa hölkkäämässä. Rauhallista kyytiä olisi tarkoitus vetää, sillä keli on kuin tropiikissa; lämpöasteet on jotakuinkin 30 ja ilmankosteus huitelee ties missä asteissa. Camelbakiin aion pakata uimavehjettä mukaan ja lenkin päälle aion juosta suoraan vuorilampeen! Mutta on se vaan ihanaa, kun on lämmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3