torstai 30. elokuuta 2012

Päivän muuttuja

Tänään on sitten laitettu Kolin majoitus uuteen uskoon. Meillähän on ollut hotellihuoneet varattuna jo hyvän aikaa. Tämän päivän pitkällä lenkillä tuli sitten Jn kanssa puheeksi hotellien hinnat, jotka oli hyvinkin erilaiset niillä, kuin meillä. Sokos hotellien varausjärjestelmään tulee hotellihuoneet mahdolliseksi varata n. vuotta ennen saapumispäivää. Jllä Vaarojen maraton oli ohjelmassa jo viime syksynä, mutta sairastumisen vuoksi se peruuntui.

No, J vaimoineen varasi hotellihuoneen puhelimitse tämän vuoden tapahtumaan samalla, kun peruutti viimevuotisen varauksen. Siis silloin, kun huoneet eivät vielä olleet varausjärjestelmässä. Hinta jäi avoimeksi, kerrottiin että ilmoitetaan sitten kun se määritellään. No minä varasin hotellihuoneen varausjärjelmässä muutama viikko tuon puhelun JÄLKEEN ja hinta oli 238€/vkonloppu. Kaikesta päätellen hinta OLI TÄLLÖIN määritelty ja OLISI VOINUT KUVITELLA, että myös Jn JO varattu huone olisi myös tämän hintainen.

EIPÄS OLLUTKAAN. Tässä kuluneen talven ja kevään aikana hintoja oli ilmeisesti nostettu ja Jlle oli ilmoitettu taannoin hotellihuoneen hinnaksi 318€/vkonloppu. Että ne avoimet hinnat voi siis näköjään määritellä MILLON ja MITEN tahansa. Korkeat hinnat tapahtuman ajaksi mä kyllä ymmärrän, siitä ei ole kyse. Mutta tuo hinnoittelusysteemi on kyllä VÄHÄN kierohko. Se on mun mielipide, en tiedä mitä mieltä muut on?

Päätettiin sitten kehitellä jotain mökkimajoitusta. Tää osoittautuikin varsin hyväksi ratkaisuksi, sillä kävi ilmi, että mun anopin ystävättärellä on Kolilla mökki. Niimpä me yövytään viikonloppu kohtalaisen matkan päässä kisakeskuksesta mökillä, tarkemmin sanottuna viiden tähden lomahuvilalla. Ja vielä huomattavan paljon edullisemmin :).

P.S. Oon boikotoinut tänään myös Sokoksen kalatiskiä sekä vihannesosastoa.. Ollaan syöty päivälliseksi mun miehen Tuomiojärvestä kalastamaa kirjolohta ja anopin mailta tänään nostettuja perunoita sekä salaattia. Omnom. Tunnen itseni lähes omavaraiseksi.

4 kommenttia:

 1. No huh, melko kallista. Mulla on Kolille varattuna low budget -mökki eli pieni sellainen, mutta Pielisen rannalla tietysti (niinkuin nyt muka uimaan uskaltais, mut kuitenkin... :). Vähän alkaa vaan siltä, että musta tulee vain kisaturisti. Nyt jo 2 kk ilman lenkkiä eikä ihan heti taida olla näköpiirissäkään semmoista mahdollisuutta *huokaus*. Mut joo, kaipa tää kinttu joku päivä on taas iskussa ja minä myös. Sulla vaikuttaa treenit sujuvan mukavasti, hyvä homma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi homma :(. Mun mielestä osallistumista saa siirrettyä seuraavaan vuoteen.. En nyt ole ihan varma, mutta kannattaa selvittää!

   Poista
  2. Ai niin vielä, oletko ennen käynyt juoksemassa Kolilla maratonia vai olisko tää ollut eka kerta?

   Poista
  3. Eka kerta ois ollut. Mikä lie hulluus iski, ikinä oo ees täysmittaista maratonia juossu. Tosin oon vain retki-sarjassa, mutta ajatus reitin kävelystä kokonaan ei oikein nappaa. Täytynee tosiaan siirtää juoksut ensi vuodelle. Siellä on jo pari muutakin tapahtumaa siirrettynä... :)

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3