sunnuntai 26. elokuuta 2012

Mennyttä ja Tulevaa

Tänään päättyvään viikkoon on lyhyesti mainittuna mahtunut noin 60 juoksukilometriä, jonkin verran pyöräilyä, 45 ja puoli tuntia töitä, huonosti nukuttuja öitä ja siitä seurannutta väsymystä sekä yleistä kitinää. Lenkkeilyn suhteen takana on hyvä viikko, muuten ei paljon jaälkipolville jää  kerrottavaa. Voi hohhoijaa, tätä mun ylitsevuotavaa positiivisuutta taas! (uskokaa tai älkää, mä oon oikeasti ihan iloinen ihminen :D)

Mulla on nyt plan talvelle, josta oon aika innoissani. No ensinnäkin ajattelin hommata kortin Killerin liikuntakeskukseen mun työkaveri Krissen innoittamana. Alkuun varmaan kymmenen kerran kortti, kerta viikkoon jos kävisi jollain ohjatulla tunnilla. Mä oon ollut aina (spinningiä lukuunottamatta) aika huono niissä; tykkään selvitellä ite asioita, suunnitella treenini enkä oikeen perusta siitä, että tiettyyn aikaan pitäisi olla jossain. No katsotaan mitä tuleva talvi tuo!

Plan numero kaksi on se, että aion kokeilla crossfit harjoittelua. Mitä enemmän oon aiheeseen perehtynyt, sitä enemmän tuntuu, että tästä mä varmaan diggaisin. Kaikki kokemukset crossfitistä on siis tervetulleita! Ajattelin, että olisi mielenkiintoista testata coopperia tässä joku päivä syksyllä ja keväällä sitten uusinta veto. Peruslenkkeilyä aion kyllä pitää talvenkin yli kuvioissa mukana! Mutta näitä sitten lokakuussa... Kun nää mun keskeneräiset proggikset on vedetty kunnialla läpi.

5 kommenttia:

 1. Oon ollut jo pitkään innoissani crossfitistä, seurannut eri kilpailijoita, saleja, tv-ohjelmia, MM-kisoja.. käytiin jopa lajin ekoissa SM-kisoissa tammikuussa. Aivan mahtava laji motivoimaan, on meinaan niin tekemisen meininkiä ettei tosikaan. Täytyy kuitenkin myöntää etten ole varsinaisella crossfit-salilla lajia vielä treenannut vaikka yksittäisiä harjoitteita ja ajatuksia olenkin siirtänyt omaan tekemiseeni.

  Miten tuo 60 kilometriä jakautuu? Montako lenkkiä? Ihan PK-lenkkejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lenkit taisi olla 12+25+10+8+5km.. Aikalailla PK-vauhtia, alkuviikko meni sunnuntain kisasta palautellessa, normaalisti kyllä pyrin yhden lenkin viikossa juoksemaan reippaammin/VK-vauhtia/vetoja tms.

   Täällä mun kotikaupungissa ei vielä edes ole crossfit salia (mitä suuresti ihmettelen!).. Mutta lienee sitä pystyy jossain soveltaen testaamaan.

   Poista
  2. Toi on kyllä erikoinen juttu nimittäin crossfitin suomen mestari Mikko Aronpää on Jyväskylästä! Ilmeisesti treenaa monitoimitalolla, jollain isolla ketjusalilla ja omassa pihassaan. Mielenkiintoinen juttu Mikosta: http://th-valmennus.blogspot.fi/2012/05/suomen-kovakuntoisin-jatka-crossfit.html

   Poista
  3. Joo, on täällä vissiin mestoja, joissa lajia voi hyvinkin harrastaa. Ehkä se vaatii hieman oma-aloitteisuutta, tekniikan hallintaa ja "ajatustyötä" hieman enemmän. Mut mikäs siinä, kun oon aina tykännyt ite perehtyä ja suunnitella tekemisiä..

   Hyvä juttu tosiaan!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3