keskiviikko 8. elokuuta 2012

Ensi viikon tähtihetki: LetsRun

Ensi viikon sunnuntaina, elikkäs 19. pvä tätä kuuta on Jyväskylässä, tuttuakin tutummassa Laajavuoressa, Let´s Run Extrememaastojuoksutapahtuma. Tämä siis aivan lähitulevaisuuden tähtäimessä ja tavoitteena on selvitä kyseisestä tapahtumasta kunniakkaammin, kuin viime vuonna.

Maasto on todella raskas ja reittiprofiili haastava. Vuosi sitten en ihan sitä varotteluista huolimatta tajunnut ja ensimmäinen kilometri juostiin kovaa, yhdeksän jäljellä olevaa sitten sinniteltiin taistellen maaliin. No nyt viisastuneena aion ottaa alun varovaisemmin ja suorittaa kaikinpuolin paremman juoksun.

Vaikka kyseessä onkin kilpailutapahtuma, tulee kyseinen juoksu toimimaan hiton kovana treeninä. En siis aio millään tavoin säästellä juoksuun ensiviikolla vaan sunnuntaina tulee olemaan ihan kunnon treeniviikko takana. Sehän on toki selvää, että kun numerolapun saa rintaan alkaa syke nousta ja adrenaliini virrata aivan eritavoin, kun normaali kovaan treeniin lähtiessä.

(Kuva: www.letsrunextreme.com)
(Kuva: www.letsrunextreme.com)

Ohessa siis kuvaa kymmenen kilometrin reitistä sekä reittiprofiilista. Sinne vaan mukaan kaikki kynnelle kykenevät! Voin taata, että jossain vaiheessa kasvoilla on varmasti irvistys. Jos ette minua tai noita kuvia usko, niin katsastakaapa seuraava Youtube -video:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3