torstai 23. elokuuta 2012

(Älä) ota tästä mallia!

Tää mun kenkien hankinta alkaa aiheuttamaan sydämentykyksiä enemmän kuin juokseminen. Sen verran tragikoomista toimintaa.. Stupid girl! Ole siis sinäkin järkevä ja toimi niinkuin minä:
 •  Jätä kenkien hankinta viimemetreille ja totea, että kaikki kaupat myyvät vain ei oota!
 • Tilaa kenkäsi netistä ja toivo parasta!
 • Seuraa postin sivuilla lähetyksen kulkua, lue muutama paketin rekisteröinti kotikaupungistasi ja hyökkää samantien postille.. Ihan vain kuullaksesi postin tädiltä, että lähetys on vasta pääpostilla.
 • Hengaile pari tuntia kaupungilla ja odottele pakettia postille.
 • Jonota ruuhka-aikaan postilla niin kauan, että sinä aikana olisit kerinnyt käydä lenkillä, suihkussa, siivota, laittaa ruokaa, syödä ja nukkua päikkärit (terveisiä vaan Itellan johtoon, jos vielä muutaman toimipisteen saisi lopetettua).
 • Aukaise paketti vasta kotona ja tajua, että olet US6 koon sijaan tilannut kengät kokoa UK6.
Että silleen täällä. Onneksi mä sentään olen kokeillut noita kenkiä joskus, kun niitä vielä oli kaupoissa.. (miks hel**tissä mä en silloin myös ostanut niitä?). Huomenna puhelua ulkoilukauppa.comiin, että kauanko tää vaihtohappening kestää.. Toiminta sitten sen mukaan. Maksan vaikka uudet kengät tai jotain. Rahoja on kyllä aikaa odotella, kenkiä sensijaan ei!

Täydellisesti käytetty vapaapäivä. Why always me???

4 kommenttia:

 1. Heh, kuulostaa kyllä just niin sellaselle mitä mulle voisi tapahtua :)
  Itselläni on tässä kanssa pian juoksukenkien ostaminen edessä, siis uusien. Syksy menee vanhojen kanssa, mutta talveksi pitäisi saada jotkut uudet. Onko antaa mitään vinkkejä millaiset tossut olisi hyvä hankkia talveksi? Tämä on meinaan ensimmäinen talvi kun aion uskaltautua ulos juoksemaan...yäk, jännittää jo valmiiksi. Olen meinaan niiiiiiiiin kesän lapsi kuin olla voi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite oon harrastanut juoksua vuodesta 2007 ja oon aina mennyt samoilla tossuilla kesät talvet (tietty siis ostellut yhdet jos toiset parit uusia, mut en koskaan ns. talvikenkiä erikseen :D). Hyvin on pelannut, eikä koskaan oo kaatumisia tms. sattunut!

   Viisaammat tiesi kertoa, että esim. nuo Salomonin Speedcrossit olis näppärät talvikeleilläkin. Tietääkseni niistä on olemassa myös core-versiot, jos coretexistä tykkää.. Ihan jääkelillä varmaan ainoat pitävät on nastapohjaiset.

   Poista
 2. Miten kävi kenkien vaihdon kanssa?

  Lueskelin blogisi läpi ja tykkäsin kovasti. Täältä saat siis ainakin yhden lukijan, jota inspiroit. Ehkä minustakin tulee joskus puolimaratoonarin sijasta maratoonari. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tulee :)

   Lupasivat ulkoilukauppa.comissa tilata heti tuotetta Salomonilta, on sitten uudet kengät parissa viikossa mulla, vaikka tuo palautusoperaatio veisikin toista viikkoa.. Hyvää palvelua, suosittelen :).

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3