sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Viikon ähellykset ja kohellukset 5/6

Äitiyslomailevan työkaverin kanssa käytiin kaupungilla ja Pannukakkutalossa.


Viikon fiilikset:
 • yks päivä oli varmaan koko tähänastisen sairasloman allonpohja. Itkunitkuraivarit kera turhanpäiväisen kiukuttelun lopputuloksena vielä kurjempi olo. Onneksi se oli vain yksi päivä.
 • ehkä muutenkin kaikista tylsin viikko. Tikusta oon yrittänyt keksiä tärkeää asiaa ja tekemistä.
 • ehkä jonkinlainen lähtölaskenta tän kipsin heivaamisesta helvettiin on alkanut.
 • oon taas lukenut hyviä kirjoja, katsonut vähemmän hyviä telkkariohjelmia ja tavannut vähän kavereita.
 • fillarikuumetta! Sitäpä sitä! Kävin Jllä kahveella, konsultoin pyöräasioissa ja kohta se pääseekin koutsaamaan pyörällä ajamisessa. Jee. Jee, jee, jee!
 • myös muutamaa muuta kaveria oon nähnyt. Sekä taaskin noita rakkaita siskoa ja veljeä, jotka täällä lähellä asuu. Toinen perheineen ja toinen itekseen.
 • HURRIKAANIKEVÄTTÄ RINNASSA! Huomenna game7 eikä enää ole voitettava. On vaan voitettavaa! Taas täällä meillä pelataan playoffs -lätkää ja se on ollut erityisen jännittävää tänä vuonna. Tykkään tämän kaupungin jääkiekkotunnelmasta, onhan tämä todistetusti kiekkopääkaupunki. Se on sellaista vilpitöntä yhteenkuuluvutta, #kuudespelaaja -henkeä. Tykkään myös jääkiekosta, vaikka mua myös ärsyttää sen ylivoimainen asema täällä Suomessa. Tykkään myös muusta urheilusta ja myös säbähuumaa on kaupungissa riittänyt, vaikka voitto menikin Seinäjoelle...

Hän on myös #KUUDESPELAAJA


Viikon taantumat:
 • paino on tippunut sellaisen 4+ kiloa. Huh, huh.
 • edellisistä viikon fiiliksistä voisi äkkiseltään päätellä, että myös mielialassa on ollut pientä taantumaa. Sitä myöten myös muutaman kerran kusipäisyyden määrä on ollut kohtuu korkealla, myönnän ja myös pahoittelen. Suhdanne korjaantukoon. Jälkimmäinen on jo hyvällä tasolla ja ensimmäisenkin suunta oikea.
 • varaaminen sujuu ok, mutta "askeleen" "päkiävaihe" on aika tuskallinen. Pahus.

Tälläkin viikolla kävin uimahallin salilla. Kiitos kuuluu opiskelukaverilleni.

Viikon kehittymiset:
 • 7+7+3 leukaa. Wohhooouuuu! No ihan etten leiju taivaisiin, niin en oo ihan varma oliko noi kaikki ala-asennossaan puhtaita. Tuo leuanvedon ala-asento on muutenkin aika haastava, koska mulla on yliliikkuvat kyynärpäät ja toinen on kerran mennyt lukkoonkin ihan tavaroita kaappii nostellessa. Kovin mielellään en teloisi kyynärpäätä ylipäänsä, enkä ainakaan nyt, kun rojahtaisin sieltä varmana tuon murtuuneen nilkan päälle. Onko sama juttu aiheuttanut muille harmaita hiuksia leuanvedossa???
 • no edellisestä voi päätellä, ettei yläkropan voimatasot ainakaan kovin pahasti ole päässyt tippumaan. Tietty tilanteeseen vaikuttaa myös hemmetin paljon se, että nostelen vähemmän lihasta omaavaa alakroppaa! Mutta voitto silti... Kaikki missä suunta on ollut vain vähän alaspäin, on kotiin päin!
 • Jarppa on hyvässä salikondiksessa ja kävi juoksulenkilläkin tänään. Siis vaikka meillä on tää nilkka murtunut, niin meillä myös urheillaan. Sanoin sille  myös, että kerrankin sillä olis oiva sauma treenata ittensä mua parempaan juoksukuntoon. Hahhahhaaa. Saadaan aika hyvin aina aikaiseksi pientä kisailumieltä keskenämme tähän arkeen ja se on hauskaa se. Tietenkään mä en usko, että se tosissaan treenais, heh!

Kukkiakin tulee. Ainakin kun kirjoittaa kauppalappuun :D.
Kipsiviikot 5/6 check!
(aamukampa esiin!)

Kuvat meikän, eli @tarupkk:n, instasta. Facebookkikin on. Jos olisin someaktiivimpi, niin jakaisin siellä muutakin kun postaukset. Mutta kun olen someinaktiivi, niin lupaan vain jakaa ainakin omat postaukseni.

6 kommenttia:

 1. Milloin saat kipsin pois? Jos sulla ei ole sille käyttöä, niin haluaisitko myydä sen mulle? :D Voisin tehdä siitä taidetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öööö. Jos tää on joku provo/läppä (jota en ymmärrä), niin en.. Mutta jos tässä joku oikea idea on takana (joka ei kyllä myöskään aukea :D), niin varmaan kannattaa olla yhteydessä esim. sähköpostiin :).

   Poista
  2. Ei ollut provo eikä läppä. :) Nyt en ole vaan hetkeen ehtinyt edistää asiaa. Otitko kipsin talteen? Voin laittaa sulle postia, niin idea saattaisi aueta. :)

   Poista
  3. Voi, en mä sitten ottanut, kun susta ei mitään kuulunut ja nyt mua kyllä sitten harmittaa!!! :(. Hirveesti myös kiinnostaa, että mitä mitä on meneillään :). Kysy sieltä kirurgian polilta, luulen että ihmiset jättää sinne niitä kipsejään paljonkin. Ai niin ja se siis ei ollut kipsikipsiä vaan sellainen lasikuitutyylinen ortoosi ja luulen, että sellaisia ne melkein kaikki nykyään on. Oon kyllä tosi harmissaan nytten, höh!

   Poista
  4. Nou hätä. :) Itse en ehtinyt olemaan aktiivinen asian suhteen... Projekti on ehkä erikoinen, mutta teen kollaasia, johon tulee erilaisia medical-esineitä, joilla kaikilla on hiljainen tarinansa. Siksi löysin blogiisi. Jonkin verran olen saanut esineitä jo kerättyäkin. Kiehtovaa on se, että ne ovat olleet oikeassa käytössä. Tähän liittyy omakohtaista kokemustakin, mutta myös "explorative"-näkökulmaa. Katsotaan mitä syntyy. Hyvää kevättä! :)

   Poista
  5. Kiitos, samoin sulle hyvää kevättä! Toivottavasti törmään sun työhön. Kuulostaa mielenkiintoiselta, ihan näin hoitajanakin :).

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3