tiistai 28. huhtikuuta 2015

#Duracellxtramile. Haaste heitetty ja suoritettu!

Myös minut, kuten monet muutkin bloggaajat (ja etenkin blogien lukijat!), on pyydetty mukaan #Duracellxtramile -kampanjaan. Täytyy sanoa, että tämä, jos mikä, on mieluinen kampanja olla mukana. Länsimaisen yhteiskunnan hyvinvointia kuvaa aika hyvin se, että jopa niin hienolla systeemillä, kuin kattava rokotusohjelma, on alettu enenevässä määrin pitää peliä. Samaan aikaan, kun täällä meillä keksitään salaliittoteorioita liittyen rokotuksiin, muualla maailmassa kuolee 1,5 miljoonaa lasta vuosittain rokotuksilla ehkäistävissä oleviin sairauksiin, kuten jäykkäkouristukseen sekä tuhka- ja vihurirokkoon. Mun mielestä yksikin ehkäistävissä oleva kuolema on liikaa.

Tänä keväänä Duracell haastaa ihmiset juoksemaan yhden ylimääräisen kilometrin tai mailin ja jakamaan kuvan sosiaalisessa mediassa hastagilla #Duracellxtramile. Jokaista jaettua kuvaa kohden Duracell lahjoittaa yhden rokotteen sitä tarvitsevalle lapselle ja tukee näin UNICEFin rokoteohjelmaa. Kampanja on voimassa 31.5. saakka ja sen etenemistä voi seurata Facebookissa osoitteessa www.facebook.com/duracellFI.  Elikkä nyt kaikki juoksemaan se #Duracellxtramile ja muistakaa jakaa kuva, ettei ylimääräinen kilsa mene hukkaan! Musta aika simppeli homma, vaikkei edes juoksisi harrastuksekseen.

Haastetta saa jakaa ja etenkin siihen saa osallistua! Jopa mulle se oli helppoa, vaikkakin kuntoutuvalla jalalla hidasta:

#Duracellxtramile

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3