maanantai 9. helmikuuta 2015

Uusia kevään tuulia!

Flunssa -check. Yövuorot -check. Elossa edelleen. Vahvasti elossa.

Alkuviikko meni tosiaan sairastellessa, mutta loppuviikosta olen jo päässyt liikkeellekin. Punttisalivapaan viikon kyllä pidin ja sehän ei harmita yhtään. Jalkaisin liikuin, sukset jalassa ja ilman. Tällä viikolla on ollut myrskyä, mutta jo myös niin paljon kevättä ilmassa. Käytiin nioben kanssa lenkillä Jyväsjärvellä perjantaina ja koko kroppa oikein imi auringonvaloa itseensä. Ihan huippua, kun on tutustunut ihmiseen jonka kanssa voi treenailla. Niitä ei ole paljon.

On siis kevät!
ma-ke: ---
to: hiihto 1h5min.
pe: juoksu pienin kävelytauoin 1h15min.
la: hiihto 30min.
su: sauvakävely 1h15min.
yht: 4h5min.

Ensi viikolle hyvä tavoite vois olla treenata sellaiset salit, etten jumita itseäni totaalisesti. Kouluja ja töitä pitäisi yhdistellä vielä jokunen viikko, joten tiukkaa on. Maaliskuun alusta taas opintovapaalle ja harjoittelijan rooliin. Mun elämässä on nyt sellainen tilanne, että vähän kaikki on auki. Ei ole mitään käryä mitä teen työkseni puolen vuoden kuluttua. Ei ole mitään käryä mitä tapahtuu tuolle jalalle ja millaisia suunnitelmia uskaltaisin tehdä esimerkiksi kesälle. Ajatuksia on paljon. Matkakuumettakin pukkaa. Sekä retkikuumetta. Ja matkaretkikuumetta. Olenko jo kertonut, että tykkään kaikennäköisistä runoista ja sitaateista liittyen kulloinkin meneillään olevaan tilanteeseen, hetkeen tai pidempiaikaiseen olotilaan, ihmissuhteisiin. Meillä on keittiössä palanen "liitutaulutarraa", johon olen kirjoittanut jotain liikuttavia ja/tai kannustavia juttuja. Mitä milloinkin kaipaa. Jouluhommelit on siitä pyyhitty jo ajat sitten pois ja viimein sai tuo taulu taas uuden sanoman.

-Maurice Chevalier-
Aika hyvä, eikö vain?

2 kommenttia:

 1. Tottahan tuo on. Mulla on ihan sama tilanne, eli tulevaisuus on kovin epävarmaa, enkä yhtään tiedä, mitä tulee tapahtumaan. Toisaalta myös aika jännää!

  Mukava treeniseura on kiva asia! Ja kiva, että jalka kestää edes tuon verran juoksua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on se kyllä jännääkin :). Joskus aina mietin, että miksen voisi vähän pidempään jaksaa sitä "seesteistä" tilannetta, vakityö ja kaikinpuolin vakiintunutta elämää.. Mutta oon jo vähän tottunut itteeni, että oon "tämmönen".. :D.

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3