torstai 12. helmikuuta 2015

Melkein täydellinen leuanvetosarja!

Alkuviikosta "tuskailin" sitä, ettei sali nappaisi yhtään ja mieli tekis vaan hiihtää. Tänään sitten lähdin kuiteskin sinne salille, hiihto ei ollut edes vaihtoehto suksien ollessa huollossa. Just tähän saumaan sainkin sitten plakkariin hyvän salitreeniin ja kas, taas huvittaa salikin. Hyvä salitreeni sisälsi melkein täydellisiä sarjoja. Penkkipunnerruksessa olen jo niin turkaisen lähellä neljänkympin sarjapainoja, että jo nyt jännittää miten ensi viikolla kulkee. Vielä enemmän iloiseksi teki tämänpäiväinen leuanveto. Mun leuanvetotreenithän on aika hiton yksinkertaisia: kolme sarjaa ja niin monta leukaa, kun irtoo. Ja tänään kuulkaa irtos. Melkein täydellisesti!

Mun leuanvetohistoriahan on seuraavanlainen: joskus vuonna miekka ja kivi olen saanut vedettyä kymmenen kappaletta leukoja. Silloin olin kevyempi ja voimakkaampi, sali oli ihan ykkösjuttu, enkä vielä ollut ymmärtänyt juoksemisen olevan 100x kivampaa. Leuanvedossa oli usean vuoden tauko. Seuraava kosketus leuanvetoon oli joskus reipas vuosi sitten, kun tavoitteena oli tuplata silloinen leuanveto tulos kolmesta, eli kuusi leukaa. Tuohon taisin päästäkin joskus vuoden 2013-2014 vaihteessa. No jostain syystä leuanveto jäi taas vuoden päiviksi. Lopputulemahan tietää, pari lisäkiloa ja ei niin aktiivinen salikesä. Olihan se täydellinen floppi, kun leuanvetoa loppuvuodesta virittelin!

Tässä nykyisessä ohjelmassa olen tehnyt kolme vaivaista leuanvetosarjaa, jotka on kulkenut näin:
3+3+3
4+3+2
ja tänään:
5+5+4

Tuo leuanveto on kuulunut mulla kolmanteen salipäivään, joka on muutaman kerran jäänyt välistä hiihtoinnostuksen jyllätessä. Sitten oli tuo sairastelu. Siinä on siis käytännössä tämän vuoden leanvetosarjat. Ehdottomasti tuo leukailu täytyy priorisoida toiseen salipäivään (kolmas kun saattaa olla käytännössä ajoittain hankala toteuttaa, jos hiihtomono vipattaa näin), koska siinä jos missä

haluan kehittyä!

Mahdollisuuttakin tarjoillaan ihan kultaisella tarjottimella sillä voimatasot on selkeästi kyllä kasvaneet, vaikka paino on ollut laskussuntainen. Molemmat ihan tervetulleita meikäläisen elämään.

Pikkusisko kuvasi vuodenvaihteessa meidän salitouhuja Alavudella.
Todellinen mestariotos: voi sitten miettiä, että millanen on se jakkara
millä tuossa seisotaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3