sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Kotoilua

Viikon liikunnat:

Ma: Kuntosali 1h
Ti: Spinning 1h
Ke: -
To: Kuntosali 1h ja Uinti 1h
Pe: -
La: -
Su: -

Yhteensä 4h.

Melko vaatimaton liikuntaviikko siis. Keskiviikon lepopäivä oli pakollinen, koulua ja töitä oli aamu kahdeksasta ilta yhdeksään. Torstaina sain itseni raahattua uimahallille puoli seiskaksi, josta päivä jatkui opiskelun merkeissä ilta kuuteen. Perjantaina koulupäivä oli aamu kahdeksasta ilta kuuteen ja päälle vielä yövuoro lauantai aamuun saakka.

Viikonloppuna oli tarkoitus ottaa takaisin arkipäivien koululle ja työlle uhraamia tunteja liikunnan merkeissä, mutta miten kävikään? Nukuttua yövuoron jäljiltä jotakuinkin yhteen lauantaina olin kertakaikkisen kanttuvei. Viideltä rupesin "pienille torkuille" ja ne pienet torkut venyi puoli yhdeksään illalla, josta muutaman tunnin valveillaolon jälkeen painuin kahdeksan tunnin yöunille. Yhden vuorokauden aikana olin siis hereillä kutakuinkin kuusi tuntia.

Sama vetämättömyys jatkui edelleen tänään ja aamupäiväisen migreenikohtauksen jälkeen päätin pyhittää tämän päivän liikunnan sijasta huilailuun. Lueskeluun, kotoiluun ja sen sellaiseen. Tällä kertaa se oli just sitä, mitä mun mieli ja kroppa kaipasi. Oli oikeastaan aika pöllöä kuvitella vetävän täysiä treeniä nyt viikonloppuna. Laittelin myös vähän jouluvalaistusta ja siivoilin kotia. Kaikkea sitä, mitä oon nyt muutaman viikon laiminlyönyt. Onneksi huomenna on vielä vapaapäivä ja muutenkin on helpottavaa, kun oon jokusen tehtävän saanut tehdyksi, lähestyvä joulu tietää ylimääräisiä vapaita ja vielä kevyempää opiskeluakin kaupan päälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3