maanantai 16. joulukuuta 2013

Loikkimista ja bloggailua

Koko mun blogihistorian ajan oon manaillut sitä, kun en tahdo muistaa käydä katsomassa mitä mun kommentteihin on vastattu jonkun toisen blogissa. Tänään sitten sattumalta hoksasin sen rastiruutuun -kohdan, jolla saa jatkokommenteista ilmoituksen sähköpostiin. Kyllä mä oon onneton näissä jutuissa. Yritin tänään myös vähän muokkailla tämän blogin ulkoasua, mutta edelleen se on jotenkin keskeneräinen. Ehkä vähän turhan hempeä. Pientä pohdintaa aiheutti myös se, että saako taustan kuvaksi asetettua jotain omaa kuvaa ilman, että se kuva on jollain tavalla pinottuna. No sentäs onnistuin tuohon yläpalkkiin asettamaan tuon kuvan ja jopa vielä oikean kokoisena. Toistan, kyllä mä oon niin todella onneton näissä. Perushommat tietokoneella menee, mutta kaiken vähänkään haastavamman ulkoistan mielelläni. Jarppa onkin sanonut, että joskus jopa tekeydyn tyhmäksi. Pinna on tietokoneen kanssa (hyvin) lyhyt, enkä (todellakaan) jaksa etsiä kolmea minuuttia kauempaa vastausta jostain keskustelupalstoilta (missä Windowsia kutsutaan sanalla "winukka", ääääh), jos sen voi tehdä joku muu. Tässä asiassa siis todellakin ali sieltä missä aita on matalin!

Kuva täältä

Oon vähän reenaillutkin tänään. Monnarin sali on kiinni Hipposhallissa ja oon joskus kysynyt, että voiko Hipposhallin puolella käydä verraamassa ja kuulemma voi, jos mitään toimintaa ei siellä ole meneillään. Tänään sitten kävin vähän loikkimassa. On se mukavaa puuhaa. Loikin sellaista n. 20 metrin pätkää aina kolme kertaa per loikka ja kävelypalautuksilla takaisin. Seuraavanlaisia loikkia oli työnalla:Jos jalka ei suutu tästä voisin ottaa nuo loikkailut viikottaiseen ohjelmaan. Kesällähän tuo tasamaa -loikkinen ei onnistunut, mutta rapuutreeniä pystyi tekemään hyvin. Nyt talveksi en oikein sopivia rappusia ole vielä keksinyt. Loikkailujen jälkeiset yhden jalan kyykyt polvennostolla monnarin kuntosalin smith-laitteessa sai jalat mukavasti täräjämään. Lisäksi tein yläkroppaa. Ihmisiä oli senverta vähän, että uskaltauduin jopa harjoittelemaan rinnallevetoa.

Tuo monitoimitalo-/hipposhallikompleksi on yksi kaupungin liikuntapaikoista. Monnarin puolelta löytyy kuntosalin lisäksi reilu 1300 neliön parkettilattiainen sali, joka on jaettavissa aina kymmenestä sulkapallokentästä yhteen täysimittaiseen kenttään futsalille, salibandylle tai koripallolle, 1500 neliön telinevoimistelusali (jossa en sitten lapsuuden jumppakisojen ole käynytkään, mukava kyllä olis), 4 salia budolajeille ja neljä squashkenttää.

Monnari on kiinni Hipposhallissa, jonka lajeina on yleisurheilu, pesäpallo, jalkapallo ja sulkapallo. Lisäksi on toimistoa, hierojaa, kahvilaa ja vaikka mitä. Liikuntalajeista/-tiloista tuossa oli mainittuna vain murto-osa, jos ajattelee koko Hippoksen alueen toimintaa. Monnarin ja Hipposhallin lisäksi alueelta löytyy jäähalli, uimahalli, monenmoisia ulkopelikenttiä, pesäpallostadion ja sitä rataa. Urheilijoita ja harrastajia on siis monenmoisia ja se näkyy myös kuntosalilla. Se on varmaan yksi syy, miks just monarilla tykkään käydä!

5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. (Sori sekoilu, mutta kun aikaisemmasta kommentista puuttui yksi a-kirjain. ;>)

  Saanhan vähän nauraa tolle kommenttien seuraamisongelmalle? :D Mä en tulis toimeen ilman tuota ruutua. :D

  Mut hei, hieno tää uus ulkoasu! Mä oon näissä jutuissa aika huono ja kaiken lisäksi ihan hemmetin laiska! :D Vois ehkä joskus panostaa omaankin blogiin.. On se joskus käynyt mielessä. Eikös se ole jo hyvä alku? ;)

  Loikkatreeni kuulostaa tosi kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivottavasti en oo kovin monia kysymyksiä jättänyt jälkeeni, kun en oo muistanut käydä katsomassa.. Mikä pöllö :D.

   Vähän samaa laiskuutta mullakin. Mutta ei kait sen niin väliä.. Empä ainakaan ainoastaan sen ulkoasun perusteella valitse niitä luettavia blogeja :).

   Poista
 3. Hyvälle kuulostaa nämä setit, mitä oot tehny. Samantyyppisiä loikkimisia sun muuta on harjoitettu myös täällä suunnalla :)

  Ja voin myös ittekki tunnustaa, että hokasin kans just tän kirjoituksen perusteella, että on olemassa tuommonen ilmoita-ruutu :D Eipä oo tullu täälläkää käytettyä sitä :D

  VastaaPoista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3