maanantai 4. marraskuuta 2013

Viime viikon liikunnoista tämän viikon flunssaan..

En tiedä pahentaako flunssa DOMSseja vai DOMSsit flunssaa, olo on jokatapauksessa kuin ylitse olisi viimeyönä vyörynyt katujyrä. Tai oikeastaan se oli sitä jo eilen. Liikunnat on siis enemmän tai vähemmän aikaa jäissä. Vähän höntsä olo oli jo lauantaina, mutta epäilin sen johtuvan lähinnä perjantaisesta kyykkytreenistä. Väärässä olin ja eilen iltana nousi kuume, joka jatkuu edelleen. Joudun siis olemaan pois töistä.Ulkona näyttäis olevan harmaatakin harmaampaa, eli olotila on aika kokonaisvaltainen just nyt. Oikeastaan kohtalaisen helppoa hautautua tänne villasukkien, vilttien ja kuumien juomien maailmaan. Jos jaksan, aion vähän neuluoa. Jos jaksan, aion vähän lukea. Ennenkaikkea aion parannella tätä flunssaa ihan kaikessa rauhassa potematta huonoa omaatuntoa (tyypillistä naisille. Potea huonoa omaatuntoa asiasta, jolle ei mitään voi!).


Palataanpa vielä hetkeksi viime viikkoon treenipäiväkirjan merkeissä:

Ma: Juoksu 30min.
Ti: Aamupäivällä: Juoksumatto 30min. + Uinti 45min. Illalla: Core-treeni 20min.
Ke: Aamupäivällä: Sulkapallo 60min. + Illalla: Spinning 60min.
To: Juoksu 40min. + Core-treeni 15min.
Pe: Juoksu 20min.+Kuntosali 1h + Juoksu 20min.
La: Sauvakävely/-hölkkä/-hyppely 1h40min.

Yht. 8h20min.

Ihan hyvä liikuntaviikko siis takana. Toivottavasti tää flunssa hellittäisi, että pääsisin tuleva lauantaina osallistumaan tänne:

(kuva killerinliikunta.fi)

2 kommenttia:

 1. Kahden treenin päiviä :o Mahtava viikko! Onks sulla nytkin koko ajan töitä ja opiskelua siihen päälle?

  Toivottavasti lentsu menee nopeasti ohi eikä ois mitään pitkittyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime viikko oli siitä mukava, että maanantai oli vapaa, kuten myös viikonloppu. Lisäksi yövuorot toi ns. "piilovapaan" tiistaille. Vuorotyön plussia on ehdottomasti just se, että joku viikko on enempi arkivapaata :). Ja opiskelun plussia se, että ns. "normiviikot" tuntuu kevyiltä :D.

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3