sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Viikon liikunnat ja muuta pohdintaa

Kovin on aaltoileva meininki tämän jalan kanssa. Tänään tulin ulkoilumielessä yövuoroon ja kolmen vartin kevyt hölkkä sujui hyvin. Kovin montaa paskaa päivää ei ihmismieli jaksa, joten on han tässä nyt ollut edellistä postausta paremmat fiilarit taas.

Viikon liikunnat:

Ma: Spinning 1h
Ti: -
Ke: Hölkkä salille 15min. Kuntosali 1h5min. Hölkkä himaan 15min. Iltasella vielä sulkapalloa 1h.
To: -
Pe: -
La: Kahvakuulailua ja muuta saleilua 50min. Uinti 30min.
Su: Hölkkä 45min.

Lepopäiviä huimat neljä, tosin to ja/tai pe vähän ennaltasuunnittelematta edellämainittujen probleemojen vuoksi. Liikunnat yhteensä 5h40min. Ensi viikosta tulee jännä koska huomenna tosiaan on se tohtori tuosta jalasta ja sitten melki vielä jännempää on se, että painot tulee nouseen mavessa, kyykyssä, kulmasoudussa ja penkissä. Ainoastaan pystypunnerrusta aherretaan (edelleen) samoilla painoilla.

Mun tulee valitettavan harvoin (lue: ei juuri koskaan) otettua kuvia mun treeneistä. Näin äkkiseltään siihen on kolme syytä. No ensinnäkin mulla on paska Lumian kamera (seuranaan yhtä paska pokkarikamera) ja oon paska kuvaaja. Toisenna, että en ikänä muista.. Mulla ei vaan yleensä tuu mieleen liikkuessa, että kuvaisin. Tietty siihen vaikuttaa paljon myös se, että liikun yleensä aina itekseen. Kolmas syy on sitten se, etten aina kehtaa. Se on vaan jotenkin tosi vaikeeta ruveta ottaan kuvia julkisella paikalla, mietin aina et jos joku huomaa ja närkästyy. Haluaisin olla vähän rohkeempi.

Tästä aasinsiltana siihen, että kuinka rento kuvaaja voi julkisilla paikoilla olla? Sattuipa nimittäin sellainen juttu eilen uimahallilla, että jos en olisi ennättänyt hypätä sermin taakse piiloon, niin meikä olis paikallisten hädintuskin täysi-ikäisten hiustenlaittokuvakollaasissa hädintuskin alusvaatteet päällä. Niin siis toivottavasti ehdin hypätä sinne piiloon! Se tilanne oli sellainen, että muutama tyttö laitteli peilin edessä itteensä iltakuntoon, pari tyttöä rupes peilin kautta kuvaamaan niitä ja meikäläinen pisteli vaatteita päälleen sen saman peilin edessä niiden kuvaavien tyttöjen rinnalla. Ei mitään tilannetajua siis.

Jotenkin tuli vähän ristiriitainen wannabe mielensäpahoittaja -fiilis (etenkin kun tykkään ihan tosi paljon katella kuvia ja itekin aina mietin, että haluaisin ottaa niitä enemmän tänne blogiin), mutta en mahda sille mitään että närkästyin siitä tilanteesta tosi paljon. Vahinkojan tietty sattuu, mutta mukana on myös niitä jotka ihan tarkoituksella kuvaa toista nolatakseen, kuten muuan nimeltä mainitsematon (tai tottapuhuen nimeltä muistamaton) fitnessmimmi taannoin.

Tälläisiä ajatuksia tänään.

2 kommenttia:

  1. Ihmeellinen tuo siun jalkas! Toivottavasti lekuri osaa sanoa asiasta jotain valaisevaa. Tuo kuvaaminen on kyl oma taiteenlajinsa. Ite otan yleensä kuvia sillon kun ketään muuta ei oo paikalla, siks miun blogista saakin ihastella pääsääntösesti vaan miun naamaa tai maisemia :D Minnuu ei häirihe jos joku kuvia räpsii, mut tuo tilanne mihin sie oot joutunu on kyllä mielestäni jo mautonta. On se kumma jos pitää pukkareissakin alkaa väistellä kameroita, yöks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei muakaan kuvailu esim. salilla haittaa yhtään. Emmää koskaan ees huomaa, oon varmaan siinä omassa kuplassani :D.

      Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3