maanantai 22. lokakuuta 2012

Oih, mikä viikonloppu!

Viime viikon liikunnat jäi nyt kyllä aika vähäisiksi; salitreenejä 2x n. 60min, juoksukilometrejä 16 n. 90 min., yhdellä lenkillä porrastreenit Harjulla, n.15min. Nopealla laskutoimiksulle liikuntaa siis viime viikolle 3h 45min. Tuota viimeistä treeniä täytyy kyllä hieman avata, perjantaina juoksin n. 5km harjulle, jossa tamppasin portaita kolme kertaa huipulle. Askelmia noilla portailla on n. 115 ja melko hapottavalta tuntui viimeinen nousu. Kävelypalautuksilla alas ja sitä rataa. Varmaan edellisiltainen salitreenikin painoi sen verran, että kun noilta portailta lähti takaisin himaan sitä vitosta hölkkäämään, niin tuntui kuin olisi jalat vaihtunut porrastreenin aikana.

Tässä on vielä kesä Neron portailla!

Jos tuo liikunnan harrastaminen jäi viime viikolla vähiin, niin loppuviikon muuta tarjontaa oli sitten sitäkin enemmän! Viikonvaihde meni aika lennokkaasti alkaen jo torstaisesta Jypin pelistä n. 2h. Perjantai-iltana lähdettiin sitten työkaverin kanssa extempore Cheekin ja Kuningasidean keikalle, n. 2h ja lauantai-iltana tiedossa oli stand uppia Ilokivessä (a´la Zaani, J-P Kangas, Niko Kivelä ja Heikki Multanen) n. 90 min. Tän muun tarjonnan osuus oli siis huikeat 5.5h ja tuohon päälle vielä kaikennäköistä muuta ajanviettoa ihanien ihmisten kanssa hyvän ruoan ja juoman parissa!


Niinkuin nyt arvata saattaa, niin Cheekille olin tottakai ihan myyty. Tuo Kuningasidean keikka oli kuitenkin illan yllätypläjäys. Oon aika vähän bändiä kuunnellut, eikä ne biisit levyltä niin hyvin aukeakaan. Livenä bändi oli kuitenkin huikea; hyvä ja iloinen meininki lavalla. Suosittelen kyllä kaikkia vierailemaan kyseisen orkesterin keikalla. Etenkin Suurmiehet -biisin kajahtaessa ilmoille, melkein kylmät väreet meni.


Huhheijaa, takana on siis sellainen viikonloppu, että arkeen palaaminen on aika vaikeaa. Lauantaista sunnuntaihin meillä kyläili mun rakkain lapsuuden ystävä miehensä (sekä vielä vatsassa majailevan vauvansa :) ) kanssa. Ja on se niinkin, että aina kun mä lähden Rinskulta taikka ne meiltä, tulee mulle niin haikea fiilis. Olis niin huippukivaa asua samassa kaupungissa! Töiden suhteen aluilla olevasta viikosta on tulossa aika raskas.. Tai en mä tiedä raskas, mutta ainakin aikaa vievä. Edessä on nimittäin tästä illasta alkaen kolme iltaa, yksi aamu ja vielä perjantaina iltavuoro. Huoh. Nyt on kuitenkin lähdettävä veivaamaan pieni lenkura tonne purtsille. Se on mun apukeino tässä arkeen palaamisessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3