tiistai 30. lokakuuta 2012

Jalankulkija vs. tila-auto

Tässä on lähes viikon päivät oltu blogihiljaisuudessa. On vaan ollut niin tolkuttoman kiire, ettei ole kerinnyt päivittelemään tänne. Viikonloppu meni niin haipakkaan miehen ystävän häitä sekä heidän pienen tyttövauvan ristiäisiä juhlien, että nyt kun yrittää palautella mieleen viime viikon liikuntoja, niin tuntuu että siitä ompi ikuisuus. Jokatapauksessa viime viikko (taisi?) sisältää pari salitreeniä, yhden kahvakuulan ja muutaman juoksulenkin.

Tämä viikko tuleekin sitten olemaan todella hiljainen, kahdestakin syystä. Ensimmäinen on flunssa, joka eilen iltana jo muutenkin niin kurjaan oloon työnsi itsensä. Toinen on sunnuntaina sattunut pieni onnettomuus. Kävin siis sunnuntai-iltana totteuttamassa kansalaisvelvoitettani (toisin kuin lähes puolet "lajitovereista") ja palasin äänestysreissultani kaupungista Laajavuoreen bussilla. Siinä sitten bussia odotellessani mun päälle peruutti tilataksi.

Kyllä, siinä bussipysäkillä kävelytiellä paikallaan seistessä jysähti suoraan selkään/takaraivoon. Ei se kovaa tullut, kun en edes kaatunut. Hetken kyllä kelasin asentoa, et mitä ihmettä, heittikö joku mut kenttään vai mitä tässä tapahtuu?? Säikähdin tietty ihan sikana ja koko kroppa meni ihan veltoksi. Eipä siinä juuri tullut mitään ajateltua, mutta eipä ajatellut kuskikaan, kun se vaan kysy että sattuko, hyppäs takas autoon ja jatkoi peruuttamista. No ilta meni ihan ok, mutta seuraavana päivänä olikin sitten tuo niska/kaula/yläselkä niin pirun jumissa ja kipeä.

No olihan se sitten lääkäriin mentävä eilen ja eilisillan sekä tämän aamun oon nyt sitten pois töistä, huominen ja torstai on ihan virallisia vapaapäiviä. Tokihan se flunssakin sitten tähän vielä itseään työntää.. Toivottavasti tää niskasärky nyt helpottaisi kohtalaisen pian, mitään erityistä halua mulla ei ole passailla jumppia taikka lenkkejä, varsinkaan noin typerän jutun tähden. Silti täytyy olla tyytyväinen, ettei siinä sen kummemmin käynyt. Jalankulkija vs. tila-auto tilanteessa tuo ensimmäinen on kyllä aika heikoissa asemissa... Jos ei satu olemaan Pelicansin jäkispelaaja: (:D)


Olkaahan varovaisia!

2 kommenttia:

  1. Hyvä esimerkki siitä miten voi elää elämäänsä vaikka miten varman päälle ja turvallisesti niin sitten tapahtuu jotain tollaista.. Toivottavasti selviät säikähdyksellä.

    VastaaPoista
  2. No huh, onneksi se kuski sentään huomasi sut lopulta. Näin kerran, kun tilataksi peruutti etanavauhtia päin liikennemerkkiä, joka vääntyi hitaasti mutta varmasti 45-asteen kulmaan. Siitä päättelin, ettei kuski tainnut huomata mitään.

    Mutta kyllä täällä onkin postausta jo ooteltu! Sunnuntain lenkin jälkeen on yrittänyt jotain flunssaa pukata päälle, ettei oikein jaksa mitään. Mut ihan kuin tänään ois jo vähän parempi päivä. Ehkä huomenna pääsee jo vähän virittelemään jotain. Nastatkin vaihdoin pyörään alle, joten pyörälenkkikin onnistuisi. Polttelisi ihan kympillä lähteä lauantaina Halloween Hikeen, mutta eihän tällä kunnolla mitään semmoista jaksa kaiken telakoitumisen jälkeen. Ehkä sitten ensi vuonna pääsen vastaavaan kesän paikallistapahtumaan eli Kesäyön Unelmaan... :)

    VastaaPoista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3