sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Tätä päivää, mennyttä viikkoa ja tulevaa..

Tänään kävin tekemässä viikon kolmannen salitreenin, joka sisälsi hyppynarua rinnallevetoa, takakyykkyä, leuanvetoa, dippejä, etunoja punnerruksia, kahvakuulajuttuja, vähän irtopainoja ja, ja, ja.. sitä sellaisen pallon viskomista, joka painaa enemmän kuin tavallinen pallo (en tiedä miksi sitä kutsutaan). Hauskaa oli ja tuon kolmannen treenin onkin tarkoitus olla vähän peruspunttailusta poikkeava. Rivet ja takakyykyt oli enempi sellaista tekniikan hakemista, kuten tällaisella amatöörillä sietää ollakin.

Viikko on viittä vaille valmis, ainaskin urheilut on urheiltu:

ma: pumppi 55min. + vesijuoksu 30min.
ti: ---
ke: sali 1h5min.
to: sali 1h + sauvakävely 55min.
pe: hölkkä 30min. + core 25min.
la: ---
su: sali 1h10min. + hölkkä 25min.
yht. 6h25min.

paino: ei mitään tapahtumia, helevata!
muuta: kouluhommien jättämistä tulevaisuuteen, paljon hyötypyöräilyä, yks paska päivä, kuus hyvää päivää, yks sairaanhoitajan työsopimus, vähän suunniteltua vähemmän liikuntaa, vuorotyöhön sopeutumista ja heikohkoja yöunia.

Tulevasta viikosta on tulema tiukka, eikä nuo englannin kurssin tehtävät ainakaan helpota asiaa. Ne, mitä lahjakkaasti siirtelin tulevaisuuteen, eli seuraavan viikkoon. Aika monesti yritän saada kiinni ajatuksesta, että älä jätä myöhemmäksi sitä, minkä voit tehdä heti. Nyt ei kuitenkaan mennyt ihan putkeen. Työpäiviä löytyy kalenterista kuusi ja normaalia enemmän tapaamisia opiskelunkin merkeissä. Mutta myös kaikkea kivaa ystävien kanssa oon tulevalle viikolle sopinut. Kiire on aika pitkälle mielentila. Sitä taakkaa en ajatellut harteilleni ottaa.

Mukavaa viikkoa!Ainiin. Kväin tosiaan hölkkäämässä. Oikeastaan vähän niinkun vahingossa. Ei ehkä hyvä idea, joskaa ei niin kamalan huonokaan. Tunnin aamu ontumisen jälkeen kärsin kävellä kengät jalassa normaalisti. Illalla jäytää kanssa. Juoksi tai ei. Aikaa kirran polille ei edelleenkään ole kuulunut. Ihan ymmärrettävää, koska en ihan se ykköskiireellinen ole. Jaksan kyllä odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3