keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Oijoijoi, mikä tuuri!Olin tänään aamu-uinnilla nioben kanssa. Ihan tosi kivaa, en yhtään tylsistynyt, niinkun uidessa yleensä. Ehkä vielä joskus saan kerättyä kärsivällisyyden hippuset ja aloitettua vaparin treenaamisen, oli se nioben meno niiiiin paljon mukavemman näköistä! Uinnin jälkeen suuntasin koululle, jossa lounastarjoilu oli alkamassa vasta puolen tunnin päästä. Kerrankin kärsimättömyydestä oli hyötyä, koska suuntasin nopeesti kaupungille ja ja ja... Forumissa oli Intersportin pitämä poistopiste. Tuo piste on erillään pääliikkeestä ja auki aina lauantaihin saakka.

Kerrankin mulla kävi ihan superiso tuuri! Löysin nimittäin kaipaamani nopeet juoksutossut. Adidaksen adizero adiokset boost -pohjamateriaalilla. Tuo adizero sarja on luottotavaraa. Näin jalkavammaisena on ollut varaa odotella sopivaa hetkeä ja kunnon alea. Ihan 25 eurolla en silti ikänä olisi uskonut noita 150 euron tossuja löytäväni. Myös pari paitaa tarttui mukaan, kuten kuvista näkyy. Vihreällä Pumalla oli hintaa vitosen ja toisella kympin. Niin lähti neljällä kympillä tavaraa noin kahdensadan euron edestä. Huh huh.

Menkää ihmeessä te Jyväskyläläiset liikkujat pyörähtämään siellä. Ja muutkin, jos mahdollisuus on. Hyllyjä he kuulemma täydentävät päivittäin ja lauantaihin asti on se piste siellä. Itelläkin on sopivasti huomenna brunssitreffit kaupungilla :). Piti tulla nopeesti kirjoittaan tää postaus, eikä missään yhteistyössä kenenkään kanssa, vaan ihan vilpittömästä tahdosta jakaa hyvä shoppailuvinkki teidän kanssa.

P.S. Miten saan facebookin tykkää -napin tuonne sivupalkkiin? Ymmärrän (kai), että se joku osoite pitää jotenkin lisätä sinne, mutta mihin gadgettiin? Haluaisin, mutta en osaa. Entä te, joilla ei ole kommentteihin varmistusta, tuleeko teille roskapostia? Mulla tulee säpoja, että on muka kommentti blogissa vaikkei olekaan. Johtuuko se siitä, että mun säpo on mainittu tuolla sivupalkissa. En haluaisin (roskapostia), mutta en ymmärrä.

7 kommenttia:

 1. Kiitos treeniseurasta! Hitsi kun olis tullut puheeksi toi FB-asia, oltais voitu samalla laittaa se sulle :P Noi Addun tossut on ihanat ja sulla kävi kyllä tuuri että sait. Mutta noi on siis just ne tossut, jotka keväällä ostin, mutta jouduin palauttaa, koska jalkaterä ei niitä kestänyt. Musta on niin herkullisen väriset ja tuntuivat muuten hyvältä, mutta vissiin terän ojennus ei sitten vaan onnistunut kunnolla tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa ittelles :).Joo, kävi kyllä sellainen tsäkä etten vastaavaa muista.. Arvaa, ton instagrammin sain tuonne sivuun ihan ongelmitta, outoa kerrakseen..

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Tämä tuli sopivasti, sillä viime viikolla jäi lemppari tuulipuvun housut pyörän rattaisiin, juoksutrikoot on kutistunut pesussa, sukat on loppu ja urkkatoppejakaan ei oo koskaan liikaa. Sinne siis! Kivat lenksurit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaapas hyvät :). Kengät on kyllä kivat ja oli vielä kivan hintaiset..

   Poista
 3. Roskapostia tulee jos ei ole sanavahvistusta. Mulla tuli yhessä vaiheessa jopa satoja roskapostikommentteja blogiin päivässä ja sähköposti meni tukkoon (saan siis sähköpostiin ilmoituksen uusista kommenteista). Bloggerissa on kommenteille myös oma roskaposti"kansio" eli ne menee onneksi suoraan sinne. Sieltä asetuksista pääsee tsekkailemaan ne roskapostit ja poistamaan ne. Kai sekin joskus täyteen tulee jos niitä ei poista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No katoppa kun en ollut laittanut merkille.. :D. Hölömö. Ne sanavahvistukset on vaan jotenkin raskaita.. Sitä oon miettinyt, että kun joissain tosi suosituissakaan blogeissa ei pakolti ole sitä, niin kestääkö ne vaan sen roskapostin määrän tai jotain..

   Poista
  2. Ehkäpä heillä ei tule uudet kommentit sähköpostiin? Muutahan haittaa noista periaatteessa ei ole kun bloggerissa sujahtavat kyllä hyvin tuonne roskapostikansioon. Itse en haluaisi sähköposti-ilmoituksesta vaan luopua, joten sanavahvistus pysyy, valitettavasti :(

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3