maanantai 10. kesäkuuta 2013

Viikon treenilöitä

Viime viikolla päästiin kahden viikon tauon jälkeen taas juoksulenkkien makuun. Treenien valossa viikko näytti seuraavanlaiselta:

Ma: -
Ti: 13km (Tuomijärvellä ittekseen huikeassa helteessä. Vauhdit varmaan kutosen luokkaa, vaikea sanoa, kun Trackeri veti viivaa puolet lenkistä).
Ke: 18km+pikku uinti+1.5km 2h30min. (Polkujuoksua helteessä itekseen).
To: Lihaskunto
Pe: -
La: 13.5km @5:35/km (Tuomiojärvellä itekseen) + Lihaskunto
Su: -
+ persjumpat sunnuntaita lukuunottamatta

Viikon kilometrit siis 46km. Lisäksi oon sitä fysioterapeutin määräämää "persejumppaa" tehnyt siinä määrin, että odotukset vähintäänkin Jennifer Lopezmaisesta takapuolesta alkaa olla korkealla. Tuota jumppaa oli ohjeena tehdä lähestulkoon päivittäin ja sillein se on mulla mennytkin.

Kantapää oli alkuviikon ihan hyvä, mutta lauantaisella lenkillä se alkoi tuntumaan vähän oudolta. Ei hirvittävän kipeältä, mutta hieman oudolta. Tuo kumma tunne pysyi myös eilisen huilipäivän ajan, mutta nyt tänä aamuna se tuntuu taas ihan hyvältä. Pohkeita ja kantakalvoa oon ahkerasti venytellyt, lisäksi oon tennispalloa pyöritellyt jalkapohjan alla ja lauantaisen lenkin jälkeen tuli mieleen myös tuo aiemman postauksen kommenteissa mainittu soralla kävely. Niimpä tallustelin tuossa kotopihassa tovin soralla ja pitäkööt naapurit kuinka hulluna tahansa, niin aion tuota myös jatkaa. Kieltämättä tunne oli sellainen, niinkuin jalkapohjahieronnassa olisi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3