perjantai 14. kesäkuuta 2013

Kinesioteippailua ja Cheekiä..

-Mitä sä oikeen teet? Seisot noin hassusti?
*Koulukaveri katsoo tyhmänä keskustelukumppania (lue:mua)*
-Tä? Siis aa, venyttelen tässä samalla jalkapohjaa.

Nää mun kantapääkikkailut alkaa varmaan pikkuhiljaa täyttämään kaikki ultimaattisen outouden tunnusmerkit. Ainakin ulkopuolisten silmissä. Samalla kun kaivat jääkaapista maidot sun muut, otat pakastimesta kylmäpakkauksen, jonka siististi asettelet jalkapohjan alle ennen kun käyt syömään. Jokusen kerran päivässä käyt paljain jaloin tallomassa muutaman neliömetrin sora-alueella tuossa pihassa. Venyttelysessiot aamuisin ja iltaisin. Sekä jokaisena tyhjänpäiväisenä hetkenä, kuten esimerkiksi jonottaessa. Kaikilla meillä on ne omat tyhjänpäiväisten hetkien outoutensa..Siinä missä joku kaivaa esiin iPhonensa, mä aloitan kantapääkikkailun. Ja kokeilkaapa pyöritellä tennispalloa jalkapohjan alla samaan aikaan, kun esimerkiksi kirjoitatte blogia. Kehittyy kuulkaa motoriikka! Kokeilemattomien kikkojen listalla on ollut ainoastaan kinesioteippi. (Okei, vielä en ole lähtenyt sitä yölastaa ruinaamaan..).

-Tuuppas kattoon, kun täällä on hyvä video kinesioteippauksesta. Ja tässä on tällänen lehtiartikkeli.
*Mies katsoo tyhmänä keskustelukumppania (lue:mua)*
-Jaaaa...
-Ajattelin, että tota lehtiartikkelissa olevaa teippausta vois kokeilla.
-Jaaaa... Pitäisköhän sun siltä fyssarilta kysyä kun meet sinne..?
-Joo, niin mä aionkin, mut se aika on vasta kuun lopussa. Että sä voit nyt sit lukea tän jutun ja kattoo nää videot. Mä lähden käymään apteekissa.. Kato kun ei siitä mitään haittaa oo.
-Jaaaa...Että näin. Älkääkä pliis käsittäkö väärin. En mä ihan rasitusvammaisena urheile. Jos joku paikka on oikeasti rikki, niin silloin täytyy toki pitää myös täydellistä taukoa rasituksesta. Mutta jos mennään siinä rajamailla tiettynä aikana (eli pari kuukautta ennen h-hetkeä), voi tuntemuksia kuunnellen treenata. Tehdä pieniä myönnytyksiä. Pitää kuitenkin ennenkaikkea järki päässä. Ennaltaehkäistä, hoitaa pieniä kipuja ja outoja tuntemuksia.

Hyvää viikonloppua :).

P.S. Kävinpä tuossa työkavereiden kanssa katsomassa Cheekiä. Ihan vaan mainitakseni, sillä oon ehkä kaksi kertaa aiemmin maininnut Cheekin blogissani ja se on silti kolmanneksi suosituin hakusana, jolla päädytään tänne blogiin. Whaaat?? Tuskin tuon hakusanan käyttäjät saavat minkäänlaista vastetta haulleen :D. (ykkösenä on "wannabe juoksija", kakkosena "crossfit jyväskylä", johon ei myöskään mitään varsinaista asiantuntijuutta täältä saa ja "cheekin" jälkeen neljäntenä tulee sitten se "vaarojen maraton", sellasta!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3