perjantai 28. joulukuuta 2012

Vuosi 2012

Oi voi. Kylläpä hävettää. Nimittäin yli kahden viikon blogihiljaisuus. Tässä reilu kahden viikon aikana on sitten tapahtunut... Öööö. Ei juuri mitään. Sairastelun sekä joulukiireiden vuoksi liikuntaakin on tullut harrastettua keskimääräistä vähemmän. Sekin hävettää. Aika pian tuon viimeisen postauksen jälkeen sairastin kunnon vatsataudin, joka vei minut useammaksi päiväksi petikuntoon. Siitä syystä joululahjaostokset sun muut jäivät viimeisille päiville. Juoksulenkeillä ja spinningissä on tullut säännöllisen epäsäännöllisesti käytyä, mutta jokatapauksessa ihan liian vähän. Kirjoitusvirettä ei ole oikein ollut. Ylipäänsä olen aika paljon pysytellyt pois koko tietokoneen ääreltä.

Tämä vuosi alkaa olla loppusuoralla ja onkin aika laittaa listata vuoden onnistumisia liikunnan suhteen..
 • Juoksukilometrejä kaikenkaikkiaan pyöreästi 1400 kilometriä. Se ei oikeastaan ole kovin paljoa, vaikka onkin kuitenkin tosipitkä matka. Hassua.
 • Puolimaraton aikaan 1:42:11. Ja siihen olin hurjan tyytyväinen.
 • Vaarojen maraton kunniakkaasti maaliin. Huikea kokemus!
 • Alkuvuodesta tuli pelailtua ja siten myös kehitytyttyä sulkapallossa. Se oli varsin hauskaa puuhaa.
 • Jossainmäärin löysin loppuvuodesta kuntosalitreenauksen uudelleen.
Mitäpä muuta olisin voinut tehdä. Eli mitä jäi ensi vuoteen..
 • No ne muutama kilo painoa on edelleen minussa tiukasti kiinni :D.
 • En ole harrastanut koko vuonna lainkaan kuntouintia, sillä kaupunkimme uimahalli on ollut remontissa koko vuoden. Tähän tulee kuitenkin muutos pian, jee!
 • Loppu vuonna olen kyllä ollut vähän liian laiska. Tai sitten se vaan tuntuu siltä, kun on niin intessiivisesti keskittynyt tiettyyn asiaan ja yhtä-äkkiä onkin sitten tehnyt vähän kaikkea vähän :D.
 • 2790 metriä Cooperin testissä suhteutettuna puolimaraton aikaan on ehkä vähän liian vähän.
Ensi vuoden kirkkaimpana tavoitteena tulee olemaan juosta katumaraton selkeästi alle neljän tunnin loppuaikaan. Tähän tavoitteeseen tulee varmasti matkan varrella huomattavasti tarkennusta. Testijuoksujen perusteella loppuaikatavoite tietenkin tarkentuu. Lisäksi tuo maratonkin, missä kyseistä aikaa yritän juosta, on vielä hieman hämärän peitossa. Treenattava kuitenkin on, sehän on selvä!

Nyt aion jatkaa tätä surffailuani teidän muiden blogien parissa, onhan minulla myös yli kahden viikon postaukset lukematta. Nyt on ainakin tekstejä, mitä lukea :). Varmuuden vuoksi toivotan myös oikein hyvää vuoden vaihdetta lukijoille!

3 kommenttia:

 1. No eipähän sitä aina jaksa kirjoitella tai istua koneen ääressä :) Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 2. 1400 kilometriä! Nyt mua häiritsee entistä enemmän tuo "Wannabe juoksija, Todellisuudessa vain hölkkääjä" :D Neljän tunnin maratoonari ja 1.42 puolikkaan juoksija ei ole vain joku satunnainen hölkkääjä! Hienoja tavoitteita ja varmasti neljän tunnin alitus on mahdollinen.

  Tsemppiä uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia ja samoin teille :).

  VastaaPoista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3