keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Muutama blogisuositus

"Olen alkanut pitää lukemieni blogien kirjoittajia ikäänkuin ystävinäni. Outoa. Luetteko te muut paljon blogeja?" Näin kirjoitti facebookissa tänään eräs tuttavani. Jätin kommentoimatta tuohon päivitykseen mitään, mutta ajattelinpa kirjoittaa aihetta sivuten täällä blogissa. Täällä blogimaailmassa lienee syntyy helpostikin tuollaisia tuntemuksia ja osa näistä virtuaaliystävyyksistä näkemykseni mukaan viedään myös ihan fyysisen tapaamisen tasolle, esim. blogitapaamiset jne. Postauksista päätellen näissä tapaamisissa on myös viihdytty.

Ystävinä on omalla kohdalla ehkä hieman kärjistetysti sanottu, mutta motivaatiota sekä ideoita seuraamieni blogien kirjoittajat kyllä antavat. Samoin myös oman blogini kommentoijat. Itse seuraan oikeastaan vain ja ainoastaan liikuntablogeja. Osa seuraamistani blogeista on ns. "asiablogeja", joissa kirjoittajan omat tuntemukset ja fiilikset jäävät etäisiksi. Ehdottomasti lemppareitani on kuitenkin sellaiset blogit, joissa kirjoittaja antaa ns. palan itsestään kirjoituksiin, omia fiiliksiään ja tuntemuksiaan.

Tässäpä muutama lemppariblogini bongatavaksi:

Kevyet kilometrit, raskaat raudat 

Nimestä päätellen blogin kirjoittajan intressit ovat pitkälle juoksussa sekä kuntosalissa. Mukava sekoitus fiilispostauksia sekä asiapostauksia taitavasti kirjoitettuna. Blogista saa kuvan, että kirjoittaja on todella paneutunut itseä kiinnostaviin asioihin ilman turhaa hifistelyä!

super-sets.com 

Kirjoittajana puoliammattilainen bmx-pyöräilijä, joka kirjoittaa artikkeleita myös fillarilehteen. Opiskelee paljon liikuntaan liittyviä asioita ja postailee tietouttaan ja oivalluksiaan. Asiablogi, jossa ei kirjoittajan omasta harrastamisesta kerrota.  Postaukset ovat monipuolisesti liikuntaan liittyviä.

Arctic Spot Addicts

Varusteita, Ilmiöitä, Urheilua, -markkinoi blogi itse. Sivustolla on useampia kirjoittajia aina hölkkääjästä kilpaurheilijaan. Kirjoittajatiimi testailee monipuolisesti urheiluun, lähinnä juoksemiseen, liittyviä varusteita. Luokittelisin asiablogiksi tämänkin, vaikka omiakin harjoittelufiiliksiä täällä kyllä jaetaan.

Älä poika märise vaan reenaa! 

Tässä blogissa on vasta neljä postausta, joten en nyt oikeasti edes tiedä kuinka hyväksi blogi muodostuu. Triathlonista kiinnostuneena on kuitenkin mielenkiintoista ruveta seuraamaan ihan tavallisen ihmisen treenejä kohti Ironmania. Odotukset on siis korkealla, jee!

Tavoitteena mielekäs elämä

Paikallisen OIKEAN kestävyysjuoksijan blogi OIKEAN kestävyysjuoksijan arjesta positiiviseen sävyyn kirjoitettuna. Kuvissa vilisee tutut maisemat, osaltaan varmaan siksikin niin mukava seurata. Näitä kirjoituksia lukiessa tulee usein mieleen kuinka mukavaa olisi, jos itselläkin olisi useammin lenkkiseuraa.

-kuva:weheartit.com-

2 kommenttia:

 1. Kiitos maininnasta :)

  Toi on kyllä jännä ilmiö miten jostain eniten lukemistani blogeista tulee sellainen fiilis että "ihan kuin tuntisin ton oikeasti". Tavallaan se pitää kyllä paikkansakin, kaikkein läheisimpiä ihmisiä lukuunottamatta aika harvan oikean elämän tutun ajatuksia, tunteita ja kuulumisia kuulee ja lukee kattavasti melkein päivittäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja sit joku bloggari on osallistumassa esim. maratonille, niin tulee mietittyä tyyliin tiskatessa, et voi vitsi, toivottavsti sillä juoksu kulkee jne. Hassua kyllä :).

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3