sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Nää päivät ollu tuulisii.....(+ viikon liikunnat ja villiruokamenu!)

(Postauksen kuvat viikolla olleelta Resurssiviisaus -tosilta, jossa siskon ja sen nuorimmaisen kanssa pyörähdettiin. Elämän eka villiruoka-ateria! Pakko jakaa!)

Oli herkkua!
Huhheijjaa. Ompa ollut tuulinen viikko ja etenkin nyt tämä viikonloppu. Ja joka ikinen päivä katson säätiedotusta, joka lupaa seuraavalle päivälle poutaa, mutta aamulla sinne ilmestyy aina jokin sadepilvi, jonka todellinen kohdalle osuminen onkin sitten sattuman kauppaa. Pääsääntöisesti liikunnan näkökulmasta mulle on ihan yks ja hailee millainen keli on, mutta kieltämättä eilisesta myrskytuulien ja sadekuuron värittämästä loppulenkistä viisastuin ja lyhensin tämän päivän reittisuunnitelmaa muutaman kymmentä kilometriä. Olihan kuitenkin Jyväskylässä varoitukset sekä kovista tuulista ja ukkospuuskista. Kokemattomana pyöräilijänä mun mielestä on kohtuu haastavaa ihan jo se pyörän hallintakin!

Menu
Haasteista huolimatta lauantaina tuli poljettua tähän astisen elämäni pisin lenkki, 80 km. Lisäksi iltapyöräilyt pikkusiskon grilliruokien ääreltä kotiin. Tänään taas sain maistaa ensimmäistä kertaa peesipyöräilyä tuntemattoman ihmisen kanssa. Jonkin matkaa herrashenkilön kanssa yhtämatkaa pyöräilin ja muutamat jutut vaihdoin, mutta Ronsuntaipaleentien mäkiin meikäläisen kuntotasolla ei pystynyt mitenkäänpäin vastaamaan. Aika hauskaa kyllä tuollainen meininki, J mua taannoin valistikin, että pyöräilymaailmassa niin saattaa käydä.

Tulevan viikon aion aloittaa huomisaamuna salitreenillä, josta seuraava etappi on Rajakadun kampuksen kellariluokka. Siellä väännetään taas opparia ihan viimeistä päivää.

Viikon liikunnat:

ma: sali 50min.
ti: sali 50min.
ke: pyöräily 1h50min.
to: ---
pe: ---
la: pyöräily 3h20min. + 40min.
su: pyöräily 1h45min. + corejumppa 30min.
yht: 8h55min.

Ja sitten vielä vähän itsensä ja oman blogin markkinointia Blogilistahan taitaa olla nyt sulkeutunut lopullisesti. Sieltä tuli kohtalaisen paljon klikkauksia ja toivonkin, että joukossa olleet lukijat löytäisivät tiensä blogiin jatkossakin. Myös uusista lukijoista olen onnellinen ja toivotan kaikki tervetulleeksi. Blogiahan voi seurata esimerkiksi seuraavissa  blogilistaan verrattavissa sivustoissa:

Bloglovin
Blogkeen
Blogipolku

Lisäksi on Facebook

Ja sitten ne kaikki syöttenlukijat sun muut, joista en ite ymmärrä hölynpölyä (olipas varsin hyvä markkinointi).

Ittestäni voisin kertoa sen verran, että oon juoksuun (ja punttisaleiluun) hurahtanut sekä entinen että tuleva maratonharrastaja. Sekä maastosellaisten että maantiesellaisten. Muutenkin liikunnan (suur)kuluttaja. Tällä hetkellä parantelen itseäni pitkästä jalkapöytä/PF-ongelmasta, jonka kruunasi lateraalimalleolin murtuma kevättalvella. Sitä myöten uusina hurahduksina on ilmennyt ainakin hiihto ja pyöräily. Niistä siis paljon lätinää, mutta myös muusta. Mitä tämä elämä nyt eteensä tuo.

Vähä väsähtäneet kaverukset :D

7 kommenttia:

 1. Oi miten pitkän lenkin oot jo tehnyt pyörällä! Minä vasta kokeilin vähän, sen verran, että sai säätöjä paremmin kohdalleen. Selkä on aivan jumissa, joten se vähän hankaloittaa tuota maantiepyöräilyä. Tarttis tehdä jotain...

  Joko sä kohta kykenet metsään mun kanssa suunnistamaan, miltä jalka tuntuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vitsi kun just sitä suunnistusta niin suunnittelen, mutta viikonlopun Tallinnan reissu (ja mukulakivikadut) osoitti, että keskittyminen ei kyllä ole missään muussa kun askeleissa, jos alusta on vähänkään epätasainen. Toivottavasti kuitenkin myöhemmin kesällä! Mennäänkö joskus yhessä pyörälenkille??

   Poista
  2. Sitä mä just aattelin, että jos joutuu keskittymään liikaa kävelyyn, niin ei oikein voi keskittyä suunnistamaan. Katellaan tuota suunnistusta sitten, kun se on ns. järkevää.

   Kestänköhän mä pyörällä sun matkassa, oon aika hidas, kai. En oikein tiedä, kun en ole pitkiä lenkkejä vielä tehnyt. Siitähän se selviää :) Otetaan joku testilenkki? :-)

   Mua kiinnostaisi hirveästi mennä pyörällä esim. tuonne Suolahteen ja laivalla takaisin. Saatan olla tuon vastaavan Jypsin porukkalenkin aikaan justiin reissussa. Muuten varmaan lähtisin siihen kimppaan, koska seura olis kiva.

   Poista
  3. No ihan varmana pysyt, en mä oo mikään nopea todellallakaan ja mulla on vielä cyclon renkaatkin siinä. Mäkin haluun tuohon Suolahti -reitille..

   Mennään vaikka heti juhannuksen jälkeisellä viikolla lenkille. Tää viikko on vähän tämmönen kiireinen ja juhannukseksi lähdetään sitten Pohjanmaalle. Kirjoitellaanpa facebookissa :).

   Poista
  4. Juu, tehään näin :)

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3